Muistilista
  • Voit lisätä muistilistalle koulutuksia.


Lähetä muistilista sähköpostiin

Viesti

Lähetä

Talouspalvelujen asiakasneuvojan koulutusohjelma

Tulevaisuudessa talouden asiantuntija toimii asiakkaan tai oman organisaation liiketoiminnan kehittämisen kumppanina. Koulutusohjelman suoritettuasi hallitset talouden lukujen analysoinnin ja raportoinnin sekä vahvistat osaamistasi palvelujen tuotteistamisessa.

Koulutus alkaa
5.11.2018

Hinta 2850 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 9 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 7

Seuraavat alkamisajankohdat 5.11.2018

Lisätietoa koulutuksesta

Tule kehittämään osaamistasi talouspalvelujen asiakasneuvojana ja sparraajana. Käytännönläheisen Talouspalvelujen asiakasneuvoja -koulutusohjelman käytyäsi ymmärrät, mitä talouden luvut kertovat ja mistä kannattava liiketoiminta syntyy. Saat myös valmiudet uusien palveluiden tuotteistamiseen.

Koulutus sopii talouden alalla työskenteleville, jotka kaipaavat osaamista tilinpäätöksen tulkintaan sekä sisäisen laskennan ja asiakaslähtöisen palvelujen tuotteistamisen perustaitoja. 

Talouspalvelujen asiakasneuvojan koulutuksen käytyäsi pystyt tukemaan oman tai asiakasyrityksesi liiketoiminnan kehittämisessä talouspalvelujen tuotteistamisen näkökulmasta. Saat valmiudet palvelumuotoiluun ja opit analysoimaan tilinpäätöksiä. Koulutuksen käytyäsi hallitset sisäisen laskennan perusasiat ja ymmärrät talousviestinnän merkityksen. Opit myös myymään omaa ja organisaatiosi osaamista.

Kysy lisätietoja
Jaana Kamppila osaamispäällikkö 050 401 4492 jaana.kamppila@markinst.fi
Aikataulu
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Koulutus kestää noin 9 kk. Siihen sisältyy 7 koulutuspäivää ja 5-7 h ohjauttua etäopiskelua viikossa. Koulutuksen laajuus on 20 op.
Kouluttajat

Mervi Rauhala, FM & MBA, projektipäällikkö, palvelumuotoilija, Eficode Oy

Toivo Koski, KTT, TulosAkatemia Oy

Juuso Manner, talousjohtaja, KTM, Markkinointi-instituutti

Mervi Karvo, kehittämispäällikkö, KTM, Markkinointi-instituutti

1. kurssi

Sisäisen laskennan verkkokurssi

Verkossa käytävän kurssin jälkeen osaat laatia hinnoittelu-, kustannus- ja kannattavuuslaskelmia sekä pienen organisaation budjetin ja tuottaa vaihtoehtoisia laskelmia organisaation rahoitustarpeen kartoittamiseksi.

2. kurssi

Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä

Saat tarvittavat työkalut tilinpäätöksen tulkitsemiseen ja osaat viestiä olennaisimmat tiedot tehokkaasti tarvittaville tahoille.

3. kurssi

Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu

Kurssilla opit palvelumuotoiluprosessin, keskeisiä palvelumuotoilumenetelmiä sekä keinoja tuotteistaa palveluita.

Asiakaspalvelun koulutuspäivä

Päivän jälkeen osaat hyödyntää markkinointia, brändiä ja asiakaskokemusta palvelujen tuotteistamisessa.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?