Talouspalvelujen asiakasneuvojan koulutusohjelma

Tulevaisuudessa talouden asiantuntija toimii asiakkaan tai oman organisaation liiketoiminnan kehittämisen kumppanina. Koulutusohjelman suoritettuasi hallitset talouden lukujen analysoinnin ja raportoinnin sekä vahvistat osaamistasi palvelujen tuotteistamisessa.

Koulutus alkaa
28.3.2019

Hinta 2850 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 9 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 7

Seuraavat alkamisajankohdat 28.3.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Tule kehittämään osaamistasi talouspalvelujen asiakasneuvojana ja sparraajana. Käytännönläheisen Talouspalvelujen asiakasneuvoja -koulutusohjelman käytyäsi ymmärrät, mitä talouden luvut kertovat ja mistä kannattava liiketoiminta syntyy. Saat myös valmiudet uusien palveluiden tuotteistamiseen.

Koulutus sopii talouden alalla työskenteleville, jotka kaipaavat osaamista tilinpäätöksen tulkintaan sekä sisäisen laskennan ja asiakaslähtöisen palvelujen tuotteistamisen perustaitoja. 

Talouspalvelujen asiakasneuvojan koulutuksen käytyäsi pystyt tukemaan oman tai asiakasyrityksesi liiketoiminnan kehittämisessä talouspalvelujen tuotteistamisen näkökulmasta. Saat valmiudet palvelumuotoiluun ja opit analysoimaan tilinpäätöksiä. Koulutuksen käytyäsi hallitset sisäisen laskennan perusasiat ja ymmärrät talousviestinnän merkityksen. Opit myös myymään omaa ja organisaatiosi osaamista.

Kysy lisätietoja
Jaana Kamppila osaamispäällikkö 050 401 4492 jaana.kamppila@markinst.fi
Koulutuspäivät
28.3., 20.-21.5., 11.6., 28.8. ja 1 pv joulukuussa 2019 ja 1 pv tammikuussa 2020 (tarkentuvat myöhemmin).
Laajuus
Koulutus kestää noin 9 kk. Siihen sisältyy 7 koulutuspäivää ja 5-7 h ohjauttua etäopiskelua viikossa. Koulutuksen laajuus on 20 op.
Kouluttajat

Mervi Rauhala, FM & MBA, projektipäällikkö, palvelumuotoilija, Eficode Oy

Toivo Koski, KTT, TulosAkatemia Oy

Juuso Manner, talousjohtaja, KTM, Markkinointi-instituutti

Mervi Karvo, tarjoomapäällikkö, KTM, Markkinointi-instituutti

Koulutusohjelma koostu neljästä opiskelukokonaisuudesta:

Sisäisen laskennan verkkokurssi
Verkossa käytävän kurssin jälkeen osaat laatia hinnoittelu-, kustannus- ja kannattavuuslaskelmia sekä pienen organisaation budjetin ja tuottaa vaihtoehtoisia laskelmia organisaation rahoitustarpeen kartoittamiseksi.

Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä
Saat tarvittavat työkalut tilinpäätöksen tulkitsemiseen ja osaat viestiä olennaisimmat tiedot tehokkaasti tarvittaville tahoille.

Palvelumuotoilun perusteet
Kurssin tavoitteena on edistää palvelumuotoilu- ja tuotteistamisosaamistasi. Sinulle muodostuu kokonaiskuva palvelumuotoilusta. Tunnet palvelumuotoiluprosessin ja olet tutustunut muutamiin keskeisiin menetelmiin. Saat eväitä tunnistaa erilaisia asiakasryhmiä ja mallintaa asiakaspolkuja.

Asiakaspalvelun koulutuspäivä
Päivän jälkeen osaat hyödyntää markkinointia, brändiä ja asiakaskokemusta palvelujen tuotteistamisessa.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?