Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Jäikö LKV-pätevyys vain parin pisteen päähän? Valmennuskurssin jälkeen astelet rohkeasti Kauppakamarin haastavaan LKV-kokeeseen ja mahdollisuutesi läpäistä koe ovat entistä paremmat.

Koulutus alkaa
24.9.2019

Hinta 650 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 3

Seuraavat alkamisajankohdat 24.9.2019

Lisätietoa koulutuksesta

LKV-tehovalmennuskurssilla saat tehokkaan katsauksen kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa. Kertaat tärkeimmät kohdat kiinteistölainsäädännöstä ja valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi sekä harjoittelemalla stressaavaa koetilannetta. Opit, miten luet lakikirjaa LKV-koetta varten ja miten sinun odotetaan hyödyntävän sitä kokeessa. 

LKV-kokeen suoritettuasi olet laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV. LKV-pätevyys on osoitus kiinteistölainsäädännön asiantuntijuudesta.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen sopii Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiAT tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille sekä muille, joilla on vastaavat tiedot. 

Kysy lisätietoja
Eeva-Kaarina Aurila tarjoomapäällikkö 050 401 4738 eeva-kaarina.aurila@markinst.fi

Taina Friman 500x300

LKV-pätevyys antaa asiakkaan silmissä uskottavuutta, sillä kiinteistönvälitysalalle mahtuu monenlaista toimijaa.

Taina Friman
kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM


Koulutuksessa käydään järjestelmällisesti läpi tärkeimmät alaan liittyvät lait. Harjoitusten avulla ymmärsin, mistä lakikirja koostuu ja miten sitä käytetään. Lisäksi harjoiteltiin ihan konkreettisesti vastaustekniikkaa.Koulutuksessa oli hyvä runko. Parasta oli harjoituskoe LKV-kokeeseen.Koulutuspäivät
24.9.2019, 8.10.2019, 22.10.2019
Laajuus
Koulutus kestää 1 kk ja se sisältää 3 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Laajuus on 8 op.

1. koulutuspäivä

 • Kiinteistölainsäädäntö-kirjan käyttö
 • Vastaustekniikka
 • Kiinteistönvälittäjän vastuu
 • Uuden asunnon kauppa
 • Käytetyn asunnon kauppa

2. koulutuspäivä

 • Kaavoitus
 • Kiinteistökauppa
 • Kiinteistönmuodostus

3. koulutuspäivä

 • Perhe- ja perintöoikeuden perusteet
 • Perintö- ja lahjaverotus
 • Varainsiirtovero
 • Myyntivoiton verotus

 

Ohjattu verkko-opiskelu, 1 kk

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Se on opiskelua verkko-oppimisympäristössä. Teet harjoitustehtäviä, jotka asiantuntijamme arvioivat ja kommentoivat.

Harjoitustehtävissä syvennät koulutuspäivillä opittuja asioita. Tehtävissä käsitellään tärkeimpiä kiinteistölainsäädännön kohtia ja harjoitusten ja niistä saamasi palautteen avulla oivallat, millaista vastaustekniikkaa sinulta odotetaan ja miten sinun tulee hyödyntää lakikirjaa vastauksia rakentaessasi.

Koulutuksen hintaan sisältyy Kiinteistölainsäädäntö –kirja

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?