Tekstisuunnittelijan tutkinto

Puhuttele ja myy! Tekstisuunnittelijan tutkinnossa kehität copywriting-taitojasi ja yhdistät ne osaksi tuloksellista markkinointiviestinnän suunnittelua ja toteutusta.

Koulutus alkaa
16.1.2020

Hinta 4800 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 12 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 11,5

Seuraavat alkamisajankohdat 16.1.2020

Lisätietoa koulutuksesta

Valjasta kirjoittamisen taitosi liiketoimintalähtöisen markkinointiviestintäsuunnittelun veturiksi. Koulutuksen käytyäsi osaat suunnitella asiakaslähtöistä, tavoitteellista markkinointiviestintää ja hallitset markkinointiviestinnän konsepti- ja kampanjasuunnittelun.  

Hioudut taitavaksi sananikkariksi lukuisilla harjoituksilla, joihin saat palautetta alan ammattilaisilta. Koulutus lietsoo sinut luovuuteen ja rohkeuteen: erottuvat ja  mieleenpainuvat tekstisi  saaavat aikaan myös tuloksia. Koulutuksen myötä olet ammattitaitoisempi niin suunnittelijana kuin tiimityöskentelijänä. Pystyt myös vakuuttavasti perustelemaan luovat valintasi eri sidosryhmille.

Koulutus soveltuu mainiosti paitsi copywriterina toimiville tai tehtävää tavoitteleville myös muille markkinointiviestinnän sisältöjä suunnitteleville. Koulutuksessa luot itsellesi portfolion, jota voit käyttää käyntikorttina osaamisestasi esim. hakiessasi copywriteriksi tai markkinointiviestinnän suunnittelijan tehtäviin.

Kysy lisätietoja
Kati Räty palvelukoordinaattori 050 401 4728 kati.raty@markinst.fi
Mervi Karvo tarjoomapäällikkö 0400 878 099 mervi.karvo@markinst.fi
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Koulutus kestää noin 12 kk. Siihen sisältyy itsenäisesti opiskeltava verkko-opiskelujakso,11,5 koulutuspäivää sekä 2–4 h ohjattua etäopiskelua viikossa. Laajuus on 29 op.
Kouluttajat

Kati Keronen, consultant, Valoria Oy

Piritta Seppälä, sosiaalisen median ja verkkoviestinnän konsultti ja kouluttaja, Viestintä-Piritta

Saara Toivonen, creative coach, copywriter, LM Someco

Markku Rönkkö, kirjailija

Mikko Eskelinen, Senior Creative, copywriter, Valve

Tiina Torppa, toimittaja, kouluttaja

Aurora Airaskorpi, Head of Skolar Award, johtava viestintäasiantuntija, Kaskas Media

Tekstisuunnittelijan tutkinnossa on neljä osiota: verkko-opinnot, Copywriterin koulutusohjelma, Tiedottava kirjoittaminen sekä Visuaalisen viestinnän mahdollisuudet. Opinnoissasi perehdyt kattavasti kaupallisen kirjoittajan työhön runsaiden harjoitusten ja tehtävien kera. 

Katso tästä syksyn 2019 kurssiaikataulu.

Verkko-opinnot
Kaksi itsenäisesti opiskeltavaa verkko-osiota, jotka koostuvat videoista ja niitä syventävistä harjoituksista.

  • Markkinoinnin perusteet
    Tässä osiossa perehdyt markkinoinnin peruskäsitteisiin ja markkinointiin liiketoiminnan työkaluna. Saat vinkkejä ja ajatuksia oikeiden kohderyhmien löytämisestä sekä siitä, miten onnistut puhuttelemaan heitä. Tutuksi tulee myös hyvän briefin resepti.
     
  • Esiintymistaidot
    Hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot auttavat tekstiesi jalostamisessa ja ’myymisessä’ niin sisäisissä kuin ulkoisissakin tilanteissa. Saat ajatuksia ja –vinkkejä höystettynä harjoituksilla - hyödynnettäväksi oman työsi arjessa.

Copywriterin koulutusohjelma

Copywriterin koulutusohjelmassa yhdistetään luovuus, kirjoittaminen ja markkinoinnin osaaminen. Koulutuksen käytyäsi kirjoitat kohderyhmiä puhuttelevia tekstejä, osaat valita kohderyhmäsi tavoittavat mediat sekä hyödyntää niiden tarjoamat mahdollisuudet – olivatpa mediat sitten digitaalisia ja perinteisiä. 

Tiedottava kirjoittaminen (pdf)

Suunnittele sisältösi ja viimeistele verkkotekstisi! Hyvin kirjoitettu teksti vakuuttaa asiakkaat ja palvelee paremmin. Tällä kurssilla teet käytännönläheisiä kirjoitusharjoituksia tekstin ammattilaisen ohjauksessa.

Visuaalisen viestinnän mahdollisuudet (pdf)

Visuaalinen viestintä on digiviestinnän myötä kaikkien ulottuvilla. Kuvat ja muut visuaaliset elementit vangitsevat paremmin kuin kirjoitettu teksti. Kirjoittajan on tärkeää ymmärtää visuaalisuuden iso kuva ja sen tarjoamat mahdollisuudet.

 

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

 

Briefly in English

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja  viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos  osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?