Tekstisuunnittelijan tutkinto

Puhuttele ja myy! Tekstisuunnittelijan tutkinnossa kehität copywriting-taitojasi ja yhdistät ne osaksi tuloksellista markkinointiviestinnän suunnittelua ja toteutusta.

Koulutus alkaa
16.1.2019

Hinta 4800 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 8 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 17

Seuraavat alkamisajankohdat 16.1.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Valjasta kirjoittamisen taitosi liiketoimintalähtöisen markkinointiviestintäsuunnittelun veturiksi. Koulutuksen käytyäsi osaat suunnitella asiakaslähtöistä, tavoitteellista markkinointiviestintää ja hallitset markkinointiviestinnän konsepti- ja kampanjasuunnittelun.  

Hioudut taitavaksi sananikkariksi lukuisilla harjoituksilla, joihin saat palautetta alan ammattilaisilta. Koulutus lietsoo sinut luovuuteen ja rohkeuteen: erottuvat ja  mieleenpainuvat tekstisi  saaavat aikaan myös tuloksia. Koulutuksen myötä olet ammattitaitoisempi niin suunnittelijana kuin tiimityöskentelijänä. Pystyt myös vakuuttavasti perustelemaan luovat valintasi eri sidosryhmille.

Koulutus soveltuu mainiosti paitsi copywriterina toimiville tai tehtävää tavoitteleville myös muille markkinointiviestinnän sisältöjä suunnitteleville. Koulutuksessa luot itsellesi portfolion, jota voit käyttää käyntikorttina osaamisestasi esim. hakiessasi copywriteriksi tai markkinointiviestinnän suunnittelijan tehtäviin.

Kysy lisätietoja
Mervi Karvo tarjoomapäällikkö 0400 878 099 mervi.karvo@markinst.fi
Kaisa Tolppanen palvelukoordinaattori 050 579 1007 kaisa.tolppanen@markinst.fi

"Tekstinsuunnittelun opinnot toivat lisää ajattelua ja varmuutta organisaationi viestintään. "


"Koulutuksen ansiosta kehityin ideoijana ja kirjoittajana. Minusta kuoriutui luova työntekijä."


Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Koulutus kestää 8 kk. Siihen sisältyy 17 koulutuspäivää ja 2-5 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 36 op.

Koulutus käynnistyy ½ päivän mittaisella starttipäivällä.

Tutkinto koostuu 4 kurssista:

Copywriterin koulutusohjelma

Kurssilla yhdistyy luovuus, kirjoittaminen ja markkinoinnin osaaminen. Alan kovimmat tekijät valmentavat sinusta kaupallisen kirjoittamisen ammattilaisen.

Markkinointiviestinnän suunnittelu

Miten markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus tukevat koko organisaation tavoitteita ja strategiaa? Koulutuksessa saat keinoja kasvattaa asiakasymmärrystäsi ja rakentaa asiakkaita tavoittavia markkinointiviestinnän konsepteja. 

Integroitu kampanjasuunnittelu

Miten rakennetaan toimiva markkinointiviestinnän kokonaisuus? 
Tällä kurssilla tuot selkeyttä ja tuloksia markkinointiviestintään.

Kasva kirjoittajana

Teroita kynäsi ja viimeistele viestintäsi! Hyvin kirjoitettu teksti vakuuttaa asiakkaat ja palvelee paremmin. Tällä kurssilla teet käytännönläheisiä kirjoitusharjoituksia tekstin ammattilaisten ohjauksessa.

Katso tästä kurssiaikataulu

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja  viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos  osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?