Tulevaisuuden johtaja

Tule kasvamaan tulevaisuuden johtajaksi! Koulutuksessa opit näkemään, miten trendit ja skenaariot vaikuttavat johtamiseen. Kurssin aikana tiedostat, mitkä tulevaisuuden johtamisen osaamisalueet jo hallitset ja mitä sinun täytyy vielä kehittää.

Koulutus alkaa
18.1.2019

Hinta 1320 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 1

Seuraavat alkamisajankohdat 18.1.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Tunnista ja analysoi tulevaisuuden skenaarioiden vaatimuksia organisaatiolle ja siellä toimiville johtajille. Kurssilla työskentelet tulevaisuusverstaassa, rakennat johtajuutta muotoilustudiossa ja luot johtamisprofiilin, mikä auttaa sinua ja organisaatiotasi luomaan tulevaisuuden johtajuutta jo tänään.

Tämä johtamis- ja esimieskoulutus sopii johtajille, esimiehille ja esimerkiksi HR-asiantuntijoille, ovat kiinnostuneita johtamisen trendeistä.

Koulutuksen myötä pystyt itse uudistumaan johtajana. Ymmärrät erilaisia johtamiskäytäntöjä ja rakennat menestyksellistä johtajuutta organisaatiossasi. Työyhteisö tunnistaa sinussa innovatiivisesti ja tulevaisuusorientoituneesti ajattelevan esimiehen tai asiantuntijan, joka haluaa kehittyä asioiden ja ihmisten johtamisessa. Tuliaisina koulutuksesta saat tulevaisuuden johtajan muotokuvan, jota voit organisaatiosi kanssa hyödyntää johtamiskulttuurin kehittämisessä. Koulutuksen jälkeen organisaatiosi on osaltaan luomassa suomalaista tulevaisuuden työelämää.

Kysy lisätietoja
Kati Salovaara palvelukoordinaattori 040 905 0747 kati.salovaara@markinst.fi
Kirsi Hanhisalo osaamispäällikkö 050 369 3914 kirsi.hanhisalo@markinst.fi
Koulutuspäivät
18.1.2019
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk, ja siihen sisältyy 1 koulutuspäivää sekä etäopiskelua 3-5 h/vko. Laajuus 3 ov / 4 op.
Kouluttajat

Elina Hiltunen, Futuristi, KTT, DI, What's Next Consulting Oy

Koulutuspäivää edeltää ennakkotehtävä.

Koulutuspäivä

  • Tulevaisuuden työelämän trendit ja muutosvoimat
  • Kolme avainta tulevaisuuteen: ennakointi, innovointi ja kommunikointi
  • Tulevaisuuden johtajuutta muotoilemassa
  • Tulevaisuuden johtajuus tänään - Yrityscase Vincit

Vincit on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuosina 2014-16 ja Euroopan parhaaksi työpaikaksi v. 2016 Great Place to Work –tutkimuksessa. Myös yrityksen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa, sillä 100% heidän asiakkaista suosittelisi yritystä kollegalleen. Puhujana koulutuspäivässä on Vincit Oy:n henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?