Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi

Itsetuntemus ja hyvä itsensä johtaminen ovat tuottavuuden ytimessä. Tämän kurssin opeilla hallitset työpäiviäsi ja edistät menestyvää organisaatiokulttuuria.

joustava aloitus

Hinta 200 € (+ alv 24%)
Koulutuksen kesto 3 kk
Paikka Verkko
Koulutuspäivät Ei sisällä koulutuspäiviä

Seuraavat alkamisajankohdat joustava aloitus

Lisätietoa koulutuksesta

Opi tekemään työtäsi tavoitteellisemmin, omaa itseäsi kuunnellen ja johtaen. Tämän kurssin jälkeen suhtaudut realistisesti omiin vahvuuksiisi ja kehittämiskohteisiisi, ja osaat määritellä toteuttamiskelpoiset tavoitteet ja kehityssuunnitelmat. Tunnistat, hallitset ja hyödynnät omia tunteitasi ja luot näin ympäröivään työyhteisöön tasapainoa.

Verkkokurssi on kustannustehokas ja tuloksellinen tapa opiskella paremmaksi itsensä johtajaksi. Käytännönläheiset harjoitukset on suunniteltu siten, että ne ohjaavat viemään opitut asiat omaan työhön. Opintoja voi suorittaa omaan tahtiin itselle sopivana aikana missä ja millä laitteella tahansa.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan ja johtamaan itseään. Se soveltuu erinomaisesti esimiehille, jotka hallitun itsensä johtamisen myötä johtavat tuloksellisemmin myös tiimiään.

Kysy lisätietoja
Kati Salovaara palvelukoordinaattori 040 905 0747 kati.salovaara@markinst.fi
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Opiskelutunnukset ovat voimassa 3 kk. Laajuus on 2 op.

Tuloksekas itsensä johtaminen on verkkokurssi, jonka voit suorittaa omaan tahtiisi sinulle sopivaan aikaan. Opiskeluoikeus kurssiin on kolmen kuukauden pituinen.

Verkkokoulutuksen materiaaleina ja oppimistehtävinä hyödynnetään:

  • asiantuntijapuheenvuoroja podcasteina ja teksteinä
  • kartoituksia ja kyselyitä oman tilanteen tunnistamisen avuksi
  • harjoituksia, joissa reflektoit omaa tekemistäsi ja rooliasi
  • treeni- ja oppimispäiväkirja, jossa pohdit oppimaasi.

Kurssin asiantuntijat

Leena Ruopsa työskentelee Markkinointi-instituutin Oulun yksikössä kehittämispäällikkönä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden tohtori organisaatioiden ja johtamisen tieteenalalta. Leena on erikoistunut johtamisen ja esimiestyön työnohjaukseen.

Anneli Kansanen työskentelee Markkinointi-instituutin Helsingin yksikössä Senior Advisorina. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja logonomi. Anneli on tietokirjailija, puheviestinnän asiantuntija ja hänellä on monipuolinen valmentajakokemus.

Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi koostuu neljästä teemasta.

1. Itsensä johtaminen

Oivallat, mistä itsensä johtamisessa oikeastaan onkaan kysymys. Orientoidut teemaan arvioimalla harjoituksilla oman osaamisesi lähtötasoa.

2. Mielen johtamisen mestariksi

Perehdyt tekijöihin, jotka vaikuttavat oman mielesi johtamiseen. Itsensä johtamisessa keskeistä on oman mielen tunteminen ja hallinta. Opit tunnistamaan vahvuutesi ja valitsemaan kehittämiskohteesi. Päätät, miten etenet kohti asettamiasi tavoitteita.

3. Tunteet ja niiden johtaminen

Tunteet, niiden ennakointi, tunnistaminen ja käsitteleminen vaikuttavat siihen, kuinka hyvin kykenet johtamaan itseäsi. Saat keinoja, joilla voit säädellä ja johtaa tunteita etukäteen, tilanteen aikana ja jälkikäteen. Opit analysoimaan omia tunteitasi.

4. Omien toimintatapojen kehittäminen

Opit arvioimaan asennettasi suhteessa itseesi, muihin ihmisiin sekä asioihin. Tunnistat, mikä vaikutus energialla, ajanhallinnalla ja vuorovaikutuksen valmiudella on itsensä johtamisessa. Osio haastaa sinut pohtimaan omaan persoonallisuuttasi ja toimintatapaasi sekä valitsemaan, mitä ja miten kehität toimintaasi.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Verkkokurssien osallistumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu opiskelijalle.


Jokin muu koulutus?