Työoikeus, tuottavuus ja työhyvinvointi

Uudista organisaatiosi toimintaa työoikeuslainsäädännön puitteissa. Kun tunnet lainsäädännön rajoitukset ja mahdollisuudet, voit toimia tuottavuutta ja työhyvinvointia kehittävällä tavalla.

Koulutus alkaa
12.12.2019

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 1

Seuraavat alkamisajankohdat 12.12.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Opi luomaan organisaatioosi tuottavaa toimintaa, joka sekä täyttää työoikeuslainsäädännön että mahdollistaa henkilöstön hyvinvoinnin. Kurssilla teemaan syvennytään strategisen HR-johtamisen näkökulmasta. 

Kurssi soveltuu HR-asiantuntijoille ja henkilöstöalan ammattilaisille sekä esimiehille ja työsuhdeasoiden parissa työskenteleville.     
  
Työoikeusasioiden lainmukainen hoitaminen on eettisesti toimivan yrityksen perusta. Säädösten noudattaminen ei tarkoita vain toiminnan rajaamista, vaan lain sisällä on mahdollisuuksia luoda tuottava työyhteisöä, jossa henkilöstö voi hyvin. Koulutuksessa tarkastelet, miten omassa organisaatiossasi rakennetaan tuottavuutta ja hyvinvointia työoikeuden raameissa. Parhaimmillaan uudistuksista syntyy tuloksellisempaa toimintaa ja henkilöstö voi paremmin.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Koulutuspäivät
12.12.2019
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä 7–10 h etäopiskelua 7–10 h viikossa. Laajuus on 7,5 op.
Kouluttajat

Katja Lundberg, toimitusjohtaja, perustajapartneri, Sovunrakentajat Oy

 

Koulutuspäivän aiheita

  • Työoikeuden rooli strategisessa henkilöstöjohtamisessa
  • Työelämä nyt ja tulevaisuudessa
  • Ihmiset tuottavuuden lähteenä
  • Strateginen HR henkilöstövoimavarojen johtamisessa
  • Strateginen työhyvinvointijohtaminen tuottavuuden ja työhyvinvoinnin taustalla
  • Työturvallisuuslaki - tuottavuuden ja työhyvinvoinnin selkänoja
  • Työpaikan rakenteet tuottavuuden ja työhyvinvoinnin tukena
  • Restoratiivinen toimintaperiaate tuottavuuden ja työhyvinvoinnin taustalla
  • Työpaikan operatiivinen toiminta ja johtaminen tuottavuuden ja työhyvinvoinnin edistäjänä

 

Kouluttaja Katja Lundberg on työskennellyt yli 15 vuoden ajan erilaisista työrooleista käsin työyhteisöjen kehittämisen ja muutosten läpiviemisen parissa.

Lundbergin ydinosaamista on työelämän murroksesta aiheutuvan psykososiaalisen kuormituksen ennaltaehkäisy osana strategista työhyvinvointia sekä organisatorisen resilienssin kehittäminen osana strategista johtamista. Hän on aiemmintoiminut esimies- ja johtotehtävissä, HR-ammattilaisena, valtakunnallisten prosessien kehittämistehtävissä sekä riskienhallintayksikön varajohtajana.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?