Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen

Mitä työhyvinvointi tarkoittaa ja kuka sen tekee? Tämä kurssi on lähtölaukaus työhyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutuksessa määrittelet, mitä työhyvinvointi ja hyvinvoiva työyhteisö sinun organisaatiossasi tarkoittavat ja luot suunnitelman niiden kehittämiseksi.

Koulutus alkaa
9.3.2020

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 9.3.2020

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksessa tarkastelet työhyvinvointia useiden roolien ja näkökulmien kautta. Pohdit, miten esimiehet voivat keskeisessä asemassaan vaikuttaa ja miten työntekijät saadaan mukaan paremman työyhteisön rakentamiseen. Johdon vinkkelistä kiinnostavaa on mm. työhyvinvoinnin yhteys tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen.

Lisäksi tarkastellaan keskeisten työhyvinvoinnin yhteistyökumppaneiden, kuten työterveydenhuollon ja työeläkevakuutusyhtiöiden toimintaa ja miten ne voivat tukea organisaatioiden ja työntekijöiden hyvinvointia.

Tämä kurssi sopii HR-ammattilaisille, esimiehille ja kaikille työhyvinvoinnin parissa työskenteleville ja sen kehittämisestä kiinnostuneille.

Koulutuksen aikana teet suunnitelman omalle organisaatiollesi työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Osaat jatkossa päivittää suunnitelmaa yhdessä muiden työhyvinvointiin vaikuttavien tahojen kanssa.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Koulutuspäivät
9.3.2020, 10.3.2020
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä 7-10 h etäopiskelua viikossa.  Laajuus on 6 op.

Kurssin keskeiset teemat

  • Työhyvinvoinnin määrittely
  • Työhyvinvointi johdon näkökulmasta
  • Työhyvinvoinnin kytkentä strategiaan
  • Työhyvinvoinnin nykytila ja kehittämistarpeet
  • Eri toimijoiden roolit työhyvinvoinnin kehittämisessä
  • Työturvallisuus ja työsuojelu työhyvinvoinnin johtamisen perustana

 

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?