Työyhteisösovittelu ja resilienssi

Miten luodaan resilientti eli uudistumiskykyinen ja epävarmuutta sietävä organisaatio? Kurssilta saat työkaluja, joilla tuet henkilöstön muutoksensietokykyä ja yhteistyötaitoja. Saat myös konkreettisia keinoja ristriita- ja konfliktitilanteiden ennaltaehkäisyyn ja ratkaisemiseen.


Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Lisätietoa koulutuksesta

Tuottavan organisaation perustana on hyvinvoiva, painetta sietävä ja sujuvaa yhteistyötä tekevä henkilöstö. Koulutuksessa opit tukemaan henkilöstöä sietämään työn hallitsemattomuuden tunnetta ja paineen aiheuttamaa stressiä. Luot uudistumiskykyä eli resilienssiä organisaatioon, ja kykenet jännitteisen työilmapiirin purkamiseen sekä haasteiden ja paineen rakentavaan käsittelyyn.

Koulutus soveltuu HR-asiantuntijoille, esimiehille ja työyhteisön kehittämistehtävissä toimiville.

Jokaisessa organisaatiossa on ristiriitatilanteita. Koulutuksen avulla osaat kehittää organisaatiosi henkilöstöä ja johtoa resilienssitaidoissa eli siinä, miten taitavasti yksilöt ja yhteisö haasteiden ja muutosten jälkeen palaavat tasapainotilaansa. Tavoitteena on vähentää epäsovun ja ristiriitatilanteiden vaikutusta resursseihin ja kustannuksiin eli vapauttaa työntekijöiden henkistä kapasitettiia sekä aikaa tuottavaan työhön.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua 7–10 h viikossa.  Laajuus 5 ov / 7,5 op.
Kouluttajat

Katja Lundberg, toimitusjohtaja, Sovunrakentajat Oy

Koulutuspäivien teemoja:

  • Mitä on hyvä tietää työyhteisön ristiriitatilanteista
  • Miten ennaltaehkäistä työyhteisön ristiriita- ja konfliktitilanteita
  • Mitä sovunrakentaminen tarkoittaa
  • Tukevat organisaation rakenteet ja kulttuuri tasapainoista työyhteisöä
  • Ongelmien tiedostaminen ja puheeksi ottamisen osaaminen ja rohkeus
  • Aktiivinen konfliktinhallinta.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

 

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?