Uravalmennus

Viihdytkö nykyisen työnantajan palveluksessa, mutta haluat löytää työstäsi entistä enemmän motivoivia elementtejä? Etsitkö keinoja edistää omaa uraasi? Tule uravalmennukseen löytämään yllättäviä ammatillisia kasvupolkuja – ne voivat olla lähempänä kuin uskotkaan.

Koulutus alkaa
18.9.2019

Hinta 950 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 1 pv + 2 sparrausta

Seuraavat alkamisajankohdat 18.9.2019

Loista työroolissasi – uravalmennuksessa otat oman urasi ohjat

Vasta kun tunnistat omat vahvuutesi, voit hyödyntää niitä. Vasta kun näet osaamisvajeesi, voit luoda suunnitelman niiden taklaamiseksi. Uravalmennus auttaa sinua tunnistamaan motivaatiotekijöitäsi ja tarkentamaan uratavoitteitasi. 

Uravalmennuksen tarkoituksena on auttaa avaamaan kiinnostavia tehtäviä ja kokonaan uusia alkuja tutussa työyhteisössä. Valmennuksen käytyäsi sinun on helpompi suunnitella urallesi uutta suuntaa yhdessä työnantajasi kanssa. Oikeanlaisessa roolissa me kaikki pääsemme loistamaan uran joka vaiheessa!

Uravalmennuksen tarjoaminen sitoutuneelle työntekijälle on työnantajan osoitus vastuullisuudesta. Se on tehokas keino ylläpitää henkilöstön motivaatiota ja työtyytyväisyyttä. Henkilöstön valmentaminen auttaa organisaatiota löytämään työntekijöiden piilevän potentiaalin sekä pitämään kiinni parhaista osaajista. Nykyisten työntekijöiden hiljainen tieto, osaaminen ja sitoutuneisuus ovat arvokasta valuuttaa, jota ei saa rekrytoimalla uutta vaan valmentamalla nykyistä henkilöstöä.

Toteutamme uravalmennuksen yhteistyössä HRS Advisors Oy:n kanssa.
 

Kysy lisätietoja
Marja-Liisa Häkkilä palvelukoordinaattori 050 346 0829 marja-liisa.hakkila@markinst.fi

Miksi työnantajan kannattaa panostaa uravalmennukseen?

• Työtyytyväisyys ja motivaatio paranevat.
• Piilossa oleva potentiaali saadaan näkyväksi ja käyttöön.
• Osaaminen ja voimavarat voidaan suunnata juuri sinne, missä ne tuovat parhaan tuloksen.
• Uutta osaamista ei aina tarvitse rekrytoida, mikä säästää kustannuksia.
• Tuottavuus ja tulokset paranevat.nain-vakuutat-pomon-koulutuksesta

Lue lisää: Näin perustelet pomolle, että sinun kannattaa mennä koulutukseen.Koulutuspäivät
18.9.2019
Laajuus
Valmennus sisältää yhden valmennuspäivän ja kaksi henkilökohtaista tapaamista uravalmentajan kanssa sekä ennakko- ja välitehtävät.
Kouluttajat

Erika Palomäki, Advisor, PsM

Outi Kärkkäinen, Advisor, PsM

Seija Raesola, Advisor, KTM

Uravalmennus-palvelumme sisältää yhden yhteisen valmennuspäivän ja kaksi henkilökohtaista 45 min. sparrauskertaa kokeneen uracoachin kanssa.  

Jotta saat tapaamisista kaiken hyödyn irti, valmennuspäivään ja henkilökohtaisiin tapaamisiin kuuluu myös ennakkovalmistautumista.

Valmennuspäivään voit tarvittaessa osallistua myös verkkoyhteydellä.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen valmennuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen valmennuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen valmennuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 


Jokin muu koulutus?