Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi

Valmennus työelämän vuorovaikutustilanteisiin

Opi tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi viestijänä ja hanki varmuutta sekä käytännön taitoja työelämän vaihteleviin vuorovaikutustilanteisiin. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen koulutuspäivää.

Koulutus alkaa
18.10.2019

Hinta 1100 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1 pv
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 1

Seuraavat alkamisajankohdat 18.10.2019, 11.11.2019, 9.3.2020, 7.9.2020

Lisätietoa koulutuksesta

Tuntuuko joskus siltä, ettei viestisi mene perille? Osaatko hyödyntää omaa persoonaasi kohdatessasi ihmisiä omasta organisaatiosta tai sen ulkopuolelta? Vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja voi oppia, sillä vaikka tilanteet vaihtuvat, vaikuttamisen lainalaisuudet pysyvät samoina. 
 
Laita itsesi likoon koulutuspäivien harjoituksissa, ja kasvat varmemmaksi arjen kohtaamisissa! Kurssi sopii kaikille, jotka työssään kohtaavat muita ihmisiä ja haluavat saada kuulijat vakuuttuneeksi omasta asiastaan.
 
Koulutus auttaa sinua tuomaan esiin oman osaamisesi uskottavalla ja vaikuttavalla tavalla sekä vahvistaa asiantuntijamielikuvaasi. Kun esiinnyt vakuuttavasti yhteistyökumppaneita ja asiakkaita kohdatessasi, vuorovaikutustilanteet selkiytyvät, ja niistä on odotettavissa entistä parempia tuloksia. 

Mikäli työkielesi on englanti, sinua saattaa kiinnostaa Presentation and Selling Skills -koulutus. 

Kurssi on osa Markkinoinnin johtamisen tutkintoa, MJD.

Kysy lisätietoja
Eliisa Seppänen palvelukoordinaattori 050 401 4816 eliisa.seppanen@markinst.fi
Mervi Karvo tarjoomapäällikkö 0400 878 099 mervi.karvo@markinst.fi

Innostava, ajatuksia herättävä koulutus. Asiaa oli paljon, mutta helposti omaksuttavassa ja konkreettisessa paketissa. Erittäin hyödyllinen.Nyt on huomattavasti helpompi siirtyä seikkailualueelle. Poiki ajatuksia tehdä asioita jatkossa eri tavalla ja innosti kehittämään itseään ja oman yrityksen tapaa toimia.Hyvä kouluttaja. Rento meininki, mutta sopivan tiukka samalla. Huumori kevensi muutoin arkaa ja henkilökohtaista palautetta sopivasti.Koulutuspäivät
18.10.2019
Laajuus
Koulutukseen sisältyy 1 koulutuspäivä sekä 2 ennakkotehtävää. Laajuus on 2 op.
Kouluttajat

Heikki Laakso, VTM, CEO, Partner, Intohimotoimisto Cassius

Orientoiva verkko-opiskelujakso

Opinnot alkavat itsenäisellä etäopiskelujaksolla, joka sisältää 2 orientoivaa ennakkotehtävää.

Ennakkotehtävissä kartoitat omat vahvuutesi ja kehityskohteesi, joiden pohjalta koulutuksen sisältö muotoutuu. Lisäksi saat esitystekniikkaan liittyvää materiaalia ja ohjeistusta, joiden pohjalta laadit 5 min. esityksen valitsemastasi työhösi liittyvästä aiheesta. Saat esityksestäsi palautetta valmennuksen aikana sekä kouluttajalta että muilta opiskelijoilta. Pääset näin harjoittelemaan vuorovaikutustaitojasi sekä esittämisessä että palautteen antamisessa.

Koulutuspäivän aikana vaihtelevat kouluttajan valmennus sekä osallistujien esitykset ja niistä annettava palaute.

Koulutuspäivän aiheet

  • Kolme tapaa vaikuttaa
  • Luotettavuusvaikutelma
  • Näin saat viestisi perille

Valmentajana toimii VTM, senior coach Heikki Laakso, Miltton Sparks.

Heikillä on lähes 20 vuoden valmennuskokemus. Hänen erityisalueensa ovat henkilökohtaiset vuorovaikutustaidot, muutoksen johtaminen, strategioiden käytäntöön vienti ja mediavalmennukset.

Heikki saa hyvää palautetta osallistavasta, energisestä ja oivalluttavasta valmennustyylistään. Hän tarjoaa valmennuksissa konkreettisia työkaluja työelämän tarpeisiin.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?