Verkostojen johtaminen

Tunnistatko tärkeät verkostosi?  Koulutuksessa saat kokonaiskuvan verkostojen johtamisesta. Kehität ammatillisia verkostojasi ja organisaation kumppanuuksia asiakasarvon ja kilpailukyvyn lisäämiseksi. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Koulutus alkaa
14.5.2019

Hinta 1420 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 14.5.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Puno ammatilliset kontaktit uraasi tukeviksi verkostoiksi ja kehitä organisaatiosi strategisia kumppanuuksia. Koulutuksessa perehdyt verkostojen johtamiseen niin yksilön kuin organisaation näkökulmasta. Opit hyödyntämään työssäsi ammatillisia verkostoja opit luomaan strategisia kumppanuuksia organisaatiollesi. Opit myös hyödyntämään sosiaalista mediaa verkostoitumisessa.

Koulutus soveltuu viestinnän, markkinoinnin, myynnin, talouden, HR:n tai johtamisen asiantuntijana tai esimiehenä toimiville.

Koulutuksen myötä pystyt luomaan organisaatiollesi merkityksellisten verkostojen avulla ajankohtaista asiantuntemusta, uutta osaamista ja arvoa. Myös asiakkaat, kollegat ja liiketoimintakumppanit hyötyvät aktiivisen verkostoitumisen tuottamasta lisäarvosta.

 

Kysy lisätietoja
Kati Salovaara palvelukoordinaattori 040 905 0747 kati.salovaara@markinst.fi
Kirsi Hanhisalo osaamispäällikkö 050 369 3914 kirsi.hanhisalo@markinst.fi

"Parasta oli avoin keskustelu ja kokemusten vaihtaminen muiden kurssilaisten kanssa."


Koulutuspäivät
14.5.2019, 28.5.2019, loput koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy ennakkotehtävät verkossa, 2 koulutuspäivää ja 4-6 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 4 op.
Kouluttajat

Sami Oinonen, Business designer, Pinto Design

Christina Forsgård, valmentaja, Netprofile Finland Oy

Ilkka Olander, sosiaalisen median asiantuntija, kouluttaja, Sometek

Ennakkotehtävässä tunnistat ja analysoit joko henkilökohtaisia ammatillisia verkostojasi tai oman organisaatiosi strategisesti tärkeitä verkostoja.

1. koulutuspäivä

  • Verkostoituminen ja kumppanuudet osana organisaation strategiaa ja osaamista
  • Verkostojen rakentaminen, ylläpito ja johtaminen käytännössä
  • Verkostoitumisen ajankohtaiset näkökulmat

 

2. koulutuspäivä

  • Verkostot ammatilliset osaamisen edistäjinä: kuinka rakennan oman verkostoni?
  • Sosiaalisen median mahdollisuudet verkostoitumisessa
  • Millaista osaamista verkostojen ja yhteisöjen kanssa tarvitaan?
  • Työkaluja verkostojen kanssa työskentelyyn ja verkostoitumiseen

 

Koulutuksen jälkeen työskennellään asiantuntijan ohjauksessa someklinikassa ja opitaan hyödyntämään verkostoitumista edistäviä työkaluja. Etäopinnoissa laadit oman organisaation tai henkilökohtaisen verkostoitumisen tueksi verkostosuunnitelma, josta asiantuntija antaa palautetta.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?