Visuaalinen viestintä

Visuaalisen viestinnän osaaminen on noussut ammattitaitovaatimukseksi kaikessa viestintä- ja markkinointityössä. Organisaation visuaalisuus ei ole enää yksin graafikon vastuulla, joten tule hakemaan varmuutta ja käytännön työkaluja kuva-aineistojen ideoimiseen, tuottamiseen ja tilaamiseen.

Koulutus alkaa
4.2.2020

Hinta 1400 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 4.2.2020, 17.8.2020

Lisätietoa koulutuksesta

Kuvat, videot, infografiikka ja muu visuaalinen materiaali ovat olennainen osa organisaation brändiä, mutta enää harvoin niistä vastaa vain graafikko tai ulkoinen toimisto. Tule toteamaan kanssamme, että kenellä tahansa viestinnän, markkinoinnin ja tekstityön ammattilaisella on erinomaiset edellytykset oppia hyödyntämään visuaalisen viestinnän mahdollisuuksia.

Visuaalisen viestinnän koulutuksessamme innostut hyödyntämään kuvan voimaa omassa arjen työssäsi, esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuotannossa. Saat varmuutta oman visuaalisen materiaalin tuottamiseen, opit valitsemaan vaikuttavia ja organisaatiosi tarinaa tukevia kuvia kuvapankeista sekä briiffaamaan ammattikuvaajan.

Tutustut visuaalisen viestinnän ilmaisohjelmiin, jotka ovat markkinointi- ja viestintäbudjettiin katsomatta jokaisen saatavilla. Saat huomata, ettei kuvankäsittelyyn liittyvä tekniikkakaan estä sinua luomasta vaikuttavaa visuaalista sisältöä. 

Kurssi on osa Viestinnän asiantuntijan tutkintoa ja Viestijän tutkintoa. Jos innostut opiskelusta, voit myöhemmin täydentää käymäsi kurssin tutkinnoksi.

Kysy lisätietoja
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@markinst.fi
Eliisa Seppänen palvelukoordinaattori 050 401 4816 eliisa.seppanen@markinst.fi
Koulutuspäivät
4.2.2020, 5.3.2020
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää ja 5–7 h etäopiskelua viikossa omaan tahtiin. Laajuus on 3 op.
Kouluttajat

Aurora Airaskorpi, Senior Communications Specialist, Kaskas Media

Laura Johansson, viestintäkouluttaja, Viestintä-Piritta

Ennakkotehtävä: Kuuntelet podcastin ja pohdit, mikä sinua kiinnostaa visuaalisessa viestinnässä ja miten visuaalisuus kytkeytyy työhösi.

1. koulutuspäivä:

Visuaalisen viestinnän mahdollisuudet

  • Vaikuttavampaa viestintää visuaalisuudella: visuaalisuuden rooli viestinnän muutoksessa
  • Tiedon havainnollistaminen, visuaaliset keinot (mm. fontit, lihavointi), infografiikan mahdollisuuksien ymmärtäminen 
  • Kuvat ja videot osana organisaation tarinankerrontaa
  • Kuvan rooli, kuvien käyttö, kuvapankit, kuvaajan briiffaaminen

Etätehtävä: Valitset annetuista tehtävävaihtoehdoista itsellesi sopivimman. Esimerkiksi harjoittelet tekstin visualisointia, videokäsikirjoituksen tekemistä tai infografiikan tekoa.

 

2. koulutuspäivä:

Visuaalinen viestintä käytännössä    

  • Sisältöä someen -työpaja: valokuvat puhelimella
  • Sisältöä someen -työpaja: videot puhelimella

Etätehtävä: Harjoittelet valokuvan ja videon ottamista ja editointia kännykällä ilmaisohjelmia hyödyntäen. (Huom. ilmaisohjelmat toimivat vain Android- ja iOS-käyttöjärjestelmillä.)

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?