Yrittäjän ammattitutkinto – luontaishoitoala

Oppisopimuskoulutus

Varmista kilpailukykysi luontaishoitoalan yrittäjänä! Luontaishoitoalalle suunnattu yrittäjän ammattitutkinto auttaa sinua kehittämään sekä yrityksesi kannattavuutta että omaa ammattitaitoasi.

Koulutus alkaa
12.11.2019

Hinta 150 € Edellyttää oppisopimuksen.
Koulutuksen kesto n. 12 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 6

Seuraavat alkamisajankohdat 12.11.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Toimitko luontaishoitoalan yrittäjänä ja haluatko kehittää asiakkaittesi hyvinvointia ja omaa yritystäsi? Koulutus auttaa sinua hiomaan liiketoimintasuunnitelmaasi ja ratkaisemaan mm. myynnin ja markkinoinnin haasteita. 

Koulutuksessa tapaat toimintasi kannalta keskeisiä asiantuntijoita ja saat uusia keinoja ja työkaluja terapiatyösi kehittämiseen. Lisäksi voit jakaa näkemyksiäsi kollegojesi kanssa ja samalla rakennat hyödyllisiä verkostoja luontaisalalla. Koulutuksen tietopuoliseen osaan tuo vahvuutta yhteistyö terapeuttijärjestöjen ja Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton kanssa.

Yrittäjän ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa sinulle suunnitellaan oma, yksilöllinen opiskelusuunnitelma.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella. Paikkoja on rajoitetusti, hae heti!

Kysy lisätietoja
Saana Markkola asiakkuuspäällikkö 050 590 5603 saana.markkola@markinst.fi
Koulutuspäivät
12.11.2019, 12.12.2019
Loput koulutuspäivät yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.
Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on n.12 kk, ja siihen sisältyy enintään 6 koulutuspäivää sekä etäopiskelua omaan tahtiin. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkintokoulutuksen laajuus opintopisteinä määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman perusteella.

Koulutuksen sisältö räätälöidään sinulle sen perusteella mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. 

Koulutuksen teemoja:

  • oman yrityksen myynnin ja markkinoinnin tehokas kehittäminen
  • sosiaalisen median hyödyntäminen omassa yritystoiminnassa
  • oman liiketoiminnan kehittäminen
  • alaa säätelevää juridiikkaa
  • talousasiat

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella

Ennen hakeutumistasi tarkistathan, että seuraavan yrittäjyyden kriteerit oppisopimuskoulutuksessa toteutuvat kohdallasi:
• Yritysmuoto joku seuraavista: tmi, oy, osuuskunnan jäsen, ay, ky (nk. kevytyrittäjyys on myös mahdollista)
• Yel-vakuutettu
• Y-tunnus
• Minimi 25 h/viikko työtä yrittäjänä tutkintoon liittyvissä tehtävissä
• Työpaikkaohjaajaksi (mentori) sovitaan joko yrittäjän omassa yrityksessä tai toisessa työpaikassa työskentelevä tai muutoin työpaikkaohjaajaksi soveltuva ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä henkilö.
(Eläkettä saavalle ei suositella oppisopimusta)

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta ja ehdot määräytyvät oppisopimustoimistossa. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).
 


Jokin muu koulutus?