Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Copywriterin työ -kilpailun kärkikahdeksikko kamppailee yleisön suosikin paikasta

Markkinointi-instituutin Copywriterin työ -kilpailun kahdeksan finalistia on valittu, ja nyt on sinun vuorosi äänestää suosikkisi voittoon. Kilpailussa copywriter-opiskelijat kirjoittavat mainostekstejä Markkinointi-instituutille. Käy äänestämässä kärkikahdeksikon töitä su 26.5. mennessä osoitteessa hs.fi/copy2013. Yleisöäänestyksen lisäksi kilpailusivustolla on käynnissä arvonta, johon osallistumalla voit voittaa vapaavalintaisen kurssin yli sadasta vaihtoehdosta.

Copywriterin työ -kilpailuun osallistuu 20 innokasta Markkinointi-instituutin Copywriterin työ -kurssin opiskelijaa. Kilpailutuomaristo on valinnut copywriter-kokelaiden joukosta kahdeksan finalistia, joiden kilpailutöitä voi nyt käydä äänestämässä su 26.5. saakka osoitteessa hs.fi/copy2013.

Kilpailun kahdeksan finalistia ovat Mirkku Borgmästars, Petra Bühler, Maija Ikonen, Jukka Juhola, Jenni Kanerva, Anne Olenius, Antti Rauhala sekä Lauri Vennonen.

Tuomaristo kuvailee töitä ansiokkaiksi, ja heidän mukaansa jatkoon valitut kilpailijat ovat oivaltaneet konsepteja ja etsineet suurta ideaa.

Muista äänestää suosikkiasi!

Kilpailussa palkitaan yleisön suosikki sekä tuomariston valitsemat kolme parasta työtä. Kilpailun kuumin kärki odottaa siis ääntäsi. Käy kilpailusivustolla antamassa äänesi suosikkityöllesi jakamalla se Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä tai Google+:ssa – tai vaikka kaikissa!

Twitterissä kilpailun hashtag on #copy2013.

Yleisön suosikki palkitaan 13.6. Copywriterin työ -kurssin opiskelijoiden valmistujaisissa.

Kiinnostaako tuore ja varma ote omaan työhösi?

Osallistu kilpailusivulla arvontaan samalla, kun etsit suosikkiasi, ja voit voittaa vapaavalintaisen koulutuksen Markkinointi-instituutin yli sadan kurssin tarjonnasta.

Miksi järjestimme kilpailun opiskelijoillemme? Lue Copywriterin työ -kilpailun taustoista!

 

Lisätietoja kilpailusta antaa Nina From, Markkinointi-instituutin markkinointiviestintäpäällikkö: nina.from@markinst.fi, p.050 567 5580


 

 

Copywriterin työ -kilpailun kärkikahdeksikko kamppailee yleisön suosikin paikasta