Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Haemme toimitusjohtajaa kehittämään kanssamme asiakkaidemme osaamista
 

Teemme Markkinointi-instituutin yli 80-vuotisen historian suurinta muutosta. Jatkamme vuosikymmenien menestyksekästä työtämme yksilöiden aikuiskouluttajana ja suomalaisen työn tekemisen kehittäjänä – mutta räätälöity yrityskoulutus tuo nykyään sen rinnalla jo liki puolet liikevaihdostamme.

Yritykset kaipaavat niiden omia tavoitteita ja strategiaa tukevaa koulutusta. Se edellyttää työelämän koulutustoimijoilta radikaalia paradigman muutosta. Vastaamme siihen Tunnistettava muutos -asiakaslupauksellamme. Markkinointi-instituutti ei lupaa koulutusta koulutuksen vuoksi vaan mitattavaa ja tunnistettavaa muutosta yksilön arjen toiminnassa sekä yrityksen liiketoiminnassa. Kova haaste, jonka lunastamme. Kuka investoisi koulutukseen, jos sen tuloksena ei luvata mitään konkreettista hyötyä? ”Tulta päin!” on ykkösarvomme ja se kuvaa asennettamme.

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin toiseen yritykseen etsimme

TOIMITUSJOHTAJAA

jatkamaan inspiroivan tavoitteemme toteuttamista pätevän ammattilaisjoukkomme kanssa.

 

Jotta olisit etsimämme innostava ja rohkea näkijä, odotamme sinulta toimitusjohtajan tehtävien hallinnan lisäksi

  • usean vuoden liikkeenjohdollista kokemusta tulosvastuullisista tehtävistä
  • kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta
  • kokemusta muutosjohtamisesta sekä näkemystä ja kykyä jatkaa uudistamista
  • innostusta kehittää joukkomme kanssa henkilöstön osaamisen kehittämisen ratkaisuja, jotka auttavat asiakasyrityksiä liiketoiminnan muutosten tuomissa haasteissa ja jotka tuottavat yrityksille mitattavaa liiketoiminnan tulosta.

Odotamme, että olet kokemukseltasi ja tavoitteiltasi enemmän kauppias kuin hallintoammattilainen.

Jos uskot, että kanttisi riittää, lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään pe 26.4.2013 sähköpostilla johdon assistentti Eija Huttuselle, eija.huttunen@markinst.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Ropponen (ke 17.4. klo 10–14), p. 0400 444 639 tai Virvo Oy:n Mika Ahlfors p. 040 586 8464.

 

Markkinointi-instituutti on koulutusyritysten kirkas ykkönen ja sen palvelutarjonta on alan paras (TEP 2012 -yrityskuvatutkimus, Taloustutkimus Oy). 94 % suosittelee koulutustamme. Lue lisää www.markinst.fi.

Haemme toimitusjohtajaa kehittämään kanssamme asiakkaidemme osaamista