Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Markkinointi-instituutin Helsingin yksikön koulutustilat siirtyvät Töölöstä Tapiolaan syksyllä 2017

​Suurin osa Markkinointi-instituutin Helsingin toimipisteen koulutuksista järjestetään syksystä 2017 alkaen uusissa koulutustiloissa Espoon Tapiolassa osoitteessa Revontulentie 7. Muuton myötä asiakkaamme kouluttautuvat jatkossa moderneissa, oppimista edistävissä valmennustiloissa, jotka viimeistelevät laadukkaan asiakaskokemuksen. Uusissa koulutustiloissa Espoossa toimivat Markkinointi-instituutti, Rastor ja konserniin kuuluva uusi liiketoimintayksikkö. 

Uudet toimitilat sijaitsevat Tapiolassa hyvien liikenneyhteyksien päässä niin autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Katso tarkka sijainti. Pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen reitit ja aikataulut löydät Reittioppaasta.

Kevätkaudella 2017 koulutuspäivät järjestetään samoissa toimipisteissä kuin tähänkin saakka.

Koulutustilamuutos ei koske Oulun toimipisteessämme opiskelevia.

Oppimiselämystä tukevat koulutustilat

Uusien toimitilojemme moderni, monipuolinen ja joustava koulutusympäristö tukee nykyaikaista oppimiskäsitystä ja jokaisen yksilöllistä oppimiselämystä.

Tiloissa vaihdetaan sujuvasti kouluttajavetoisten oppihetkien, yhteisöllisyyttä hyödyntävien pienryhmäkeskustelujen ja itsenäistä keskittymistä vaativien harjoitusten välillä. Kalusteratkaisut on hetkessä muokattavissa. Lisäksi yksittäisissä koulutustiloissa on tarjolla erilaisia istuma- ja seisomaratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Uusissa koulutustiloissa on tilaa ideoiden ja oivallusten vapaasti virrata. Tunnelma on ilmava ja inspiroiva, ja oppimismatkalla olevien kollegoiden kohtaamisille on luontainen paikka. Toivotamme elinvoimaisia, uutta synnyttäviä oppimishetkiä asiakkaillemme!


Markkinointi-instituutti matkalla Suomen parhaaksi aikuiskouluttajaksi

Tunnetut aikuiskouluttajat Markkinointi-instituutti ja Rastor ovat yhdistäneet voimansa vastatakseen yhä paremmin suomalaisen työelämän osaamisen kehittämisen tarpeisiin sekä laajentaakseen tarjontaansa valtakunnallisesti. Tavoitteena on rakentaa Suomen paras valtakunnallinen aikuiskouluttaja asiakastuloksilla ja -tyytyväisyydellä mitattuna.

Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistys ry:n ja Rastor Oy:n yhteenliittymän tuloksena on syntynyt merkittävä valtakunnallinen aikuiskouluttaja, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on 22,4 M€ ja henkilöstömäärä 153. Markkinointi-instituutti ja Rastor palvelevat yritysasiakkaita koko Suomessa. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa, Tampereella ja Turussa.

Markkinointi-instituutin Helsingin yksikön koulutustilat siirtyvät Töölöstä Tapiolaan syksyllä 2017