Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistivät voimansa - nimityksiä konsernissa

Tunnetut aikuiskouluttajat Markkinointi-instituutti ja Rastor ovat yhdistäneet voimansa vastatakseen yhä paremmin suomalaisen työelämän osaamisen kehittämisen tarpeisiin sekä laajentaakseen tarjontaansa valtakunnallisesti.

Näiden kahden koulutuksenjärjestäjän yhteenlaskettu liikevaihto on 22,4 M€ ja henkilöstömäärä 153. Markkinointi-instituutti ja Rastor palvelevat yritysasiakkaita koko Suomessa. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa, Tampereella ja Turussa.

Syksyllä 2017 Markkinointi-instituutti ja Rastor muuttavat yhteisiin koulutus- ja toimitiloihin Espoon Tapiolassa. Uudet toimitilat mahdollistavat entistä modernimmat puitteet aikuiskoulutuksen monimuotoisuuteen.

Konsernin johtoryhmä

Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistys ry:n hallitus on nimittänyt konsernille johtoryhmän 16.1.2017 alkaen.

Toimitusjohtajaksi on nimitetty Toni Berkowits. Hän on aikaisemmin toiminut Markkinointi-instituutin toimitusjohtajana.
Rastorin operatiiviseksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Kirsti Miettinen. Hänen vastuullaan on Rastorissa myös Oulun, Kuopion, Tampereen ja Turun alueyksiköt. Hän on aikaisemmin toiminut Rastorin Helsingin yksikön johtajana.

Markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on nimitetty Anne Niemi-Hakala. Hän on aikaisemmin toiminut Markkinointi-instituutin markkinointi- ja viestintäjohtajana.

Myynti- ja asiakkuusjohtajaksi on nimitetty Marko Sarén. Hän on aikaisemmin toiminut Rastorin asiakkuusjohtajana.

Konsernin uuden liiketoimintayksikön, Kasvutoimisto Kairoksen, toimitusjohtajaksi on nimitetty Marjo Silvo. Hän toimii edelleen myös Markkinointi-instituutissa palvelu- ja kehitysjohtajana.

ICT-johtajaksi on nimitetty Timo Soikkeli. Hän on aikaisemmin toiminut Markkinointi-instituutin ICT-johtajana.

Talous- ja hallintojohtajaksi on nimitetty Ulla Tuomiaho. Hän on aikaisemmin toiminut Markkinointi-instituutin talous- ja hallintojohtajana.


Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistivät voimansa - nimityksiä konsernissa