Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Onnea 1218:lle kevään aikana valmistuneelle aikuisopiskelijallemme

Markkinointi-instituutin kursseista ja tutkinnoista on valmistunut kevään 2013 aikana 1218 henkeä. Koko vuoden 2012 aikana opintonsa päätti 2 508. Onnea valmistuneille!

 

Markkinointi-instituutin opiskelijat juhlivat sisukkaita suorituksiaan valmistujaisjuhlassa kesäkuussa.

Valmistuneet ovat opiskelleet aikuiskoulutuksena joko lyhyitä muutaman kuukauden pituisia kursseja, Markkinointi-instituutin omia tutkintoja, virallisia ammatti- tai erikoisammattitutkintoja tai yrityksille räätälöityjä koulutuksia. Moni opiskelee oman työn ohessa ja myös oppisopimuskoulutus on suosittua.

”Tutkinnon opiskelu on monelle työssä käyvälle valtava ponnistus. Valmistuminen on aina paikka juhlia saavutuksia ja tavoitteisiin sitoutumista”, kannustaa Marjo Silvo, Markkinointi-instituutin osaamisen kehittämisen johtaja. ”Myös kursseihin vaaditaan sitoutumista, eikä intohimokaan ole pahitteeksi kun haluaa saada kaiken irti opinnoistaan. innostuminen auttaa viemään opit käytäntöön omalla työpaikalla.”

Valmistujaistilaisuudessa palkittiin myös Copywriterin työ -kilpailun voittajat. Kilpailussa Markkinointi-instituutin copywriter-opiskelijat kirjoittivat mainostekstejä koulutuksille.


'

Copywriterin työ -kilpailun 2013 voittajat: Ykkönen Anne Olenius (vas.), erinomainen kakkonen Lauri Vennonen ja yleisön suosikki Jenni Kanerva. Kuvasta puuttuu kolmannella sijalla palkittu Jukka Juhola.

Onnea 1218:lle kevään aikana valmistuneelle aikuisopiskelijallemme