Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Vuoden 2012 tietojohtaja on Päivi Vuorimaa Markkinointi-instituutista

Tietoasiantuntijat ry on myöntänyt vuoden 2012 tietojohtaja -tunnustuksen Päivi Vuorimaalle, joka toimii Markkinointi-instituutin tulevaisuuden rakentamisen johtajana. Tunnustus annettiin Vuorimaalle hänen ansioistaan tietojohtamisen merkityksen korostajana niin julkisessa keskustelussa kuin oman organisaationsa johtamisessa ja kehittämisessä.

Vuorimaa korostaa, että tietojohtaminen on kaikkien asia organisaatiossa. Tiedon ja tiedolla johtamisen kehittäminen eivät ole pelkkää järjestelmien kehittämistä vaan koko organisaation kehittämistä. Vuorimaan mukaan tietojohtaminen on organisaatiossa ennen kaikkea kulttuurikysymys. 

”Kehittäjän rooli on usein yksinäistä uudisraivaajan työtä. Tarvitaan intohimoa, sinnikkyyttä ja vankkaa uskoa siihen, mitä on tekemässä. Arvostan tätä huomionosoitusta työlleni erittäin paljon, ja se kannustaa minua vahvasti eteenpäin. Kiitän Tietoasiantuntijat ry:tä tästä tunnustuksesta ja Markkinointi-instituutissa hankkeeseen osallistunutta työryhmää yhteistyöstä.”

KTM, MTi Vuorimaa on toiminut Markkinointi-instituutissa vuodesta 2001 ja sitä ennen kymmenen vuotta media-alan yrityksessä. Hän suhtautuu intohimoisesti kehittämiseen ja kehittymiseen, ja hänelle rakentava kyseenalaistaminen ja jatkuva uudistuminen ovat menestyksen edellytyksiä.

Vuoden 2012 tietojohtaja -tunnustus luovutettiin Päivi Vuorimaalle perinteisen TIETOpäivät-tapahtuman TIETOillassa tiistaina 8.5.2012 Helsingissä.

Lisätietoja
Päivi Vuorimaa, johtaja, Markkinointi-instituutti, paivi.vuorimaa@markinst.fi, puh. 040 725 5562
Pirjo Kainu, toiminnanjohtaja, Tietoasiantuntijat ry, pirjo.kainu@tietoasiantuntijat.fi, puh. 050 572 2779

 

Markkinointi-instituutti
Markkinointi-instituutin intohimona on muutos. Olemme kehittäneet suomalaista työn tekemistä yli 80 vuoden ajan kouluttamalla ammattilaisia assistenteista esimiehiin, markkinoinnista henkilöstöhallintoon. Toimimme valtakunnallisesti ja koulutamme myös rajojen ulkopuolella suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Taloustutkimus Oy:n TEP 2011 -yrityskuvatutkimuksessa olimme Suomen tunnetuin koulutusyritys ja asiakkaiden mielestä alamme vahvin toimija. Lupaamme, että koulutuksemme synnyttää tunnistettavaa muutosta yksilössä ja yrityksen toiminnassa. www.markinst.fi  

Tietoasiantuntijat ry
Tietoasiantuntijat ry on tietotyön yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka kokoaa yhteen tiedon tuottajat, tiedon välittäjät, uuden tiedon luojat, tietoarkkitehdit sekä tietotekniikan ja asiakirjahallinnon ammattilaisia. Se toimii yksilöjäsentensä ammatillisen uudistumisen ja verkostoitumisen edistämiseksi sekä yhteisöjäsentensä tietoammattien ja toimialan kehittämiseksi. www.tietoasiantuntijat.fi

Vuoden 2012 tietojohtaja on Päivi Vuorimaa Markkinointi-instituutista