Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Anne Niemi-Hakala nimitettiin Markkinointi-instituutin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Anne Niemi-Hakala nimitettiin Markkinointi-instituutin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja osaksi yrityksen johtoryhmää. Niemi-Hakala vastaa uudessa roolissaan Markkinointi-instituutin brändistä, palveluiden kaupallistamisesta, asiakasarvosta sekä Tunnistettava muutos -brändilupauksen konkretisoinnista asiakkaille.

Niemi-Hakala siirtyi tehtävään 1.1.2015 markkinointi- ja viestintäpäällikön roolista.

”Olemme siirtyneet asiakasohjautuvaan toimintamalliin, ja siten markkinoinnin sekä asiakasviestinnän rooli on organisaatiossamme keskeinen. Markkinoinnilla on välitön myynnillinen vastuu, ja toiminnan kehittämistä ohjataan asiakasymmärryksen pohjalta. Tätä taustaa vasten on luonnollista, että markkinointi ja viestintä on huomioitu myös johtoryhmätasolla”, sanoo Toni Berkowits, Markkinointi-instituutin toimitusjohtaja.

”Markkinoinnin tie johtoryhmään on vaikeampaa, jos vastuulla on vain brändi. Kun mukana on vastuu liiketoiminnasta, asiakaslähtöinen ja tuloksilla mitattava markkinointi saa johdon huomion”, Anne Niemi-Hakala toteaa.

”Markkinointi-instituutilla on vakavasti otettava viesti myös yhteiskunnalliseen keskusteluun. Aikuiskoulutus parantaa ihmisten työllistymismahdollisuuksia ja toimii suojana työuran muutoksissa. Lisäksi yritysten tulee ymmärtää, että vain kouluttamalla henkilöstöään organisaatio voi vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Osaaminen on kilpailuetu – niin yksilöille kuin yrityksille”, Niemi-Hakala sanoo.

Yhteystiedot

Anne Niemi-Hakala, markkinointi- ja viestintäjohtaja,
anne.niemi-hakala@markinst.fi, 050 366 9773

Toni Berkowits, toimitusjohtaja,
toni.berkowits@markinst.fi, 050 347 4734

Haastattelupyynnöt

Maria Mäenpää, viestintäsuunnittelija,
maria.maenpaa@markinst.fi, 050 525 7419

Anne Niemi-Hakala nimitettiin Markkinointi-instituutin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi