Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Avoimet työpaikat
 


Markkinointisuunnittelija

Etsimme konsernin markkinointi- ja viestintätiimiin vakituiseen työsuhteeseen tuloshakuista markkinointiosaajaa. Konserniin kuuluvat Markkinointi-instituutti, Rastor Oy ja uusi perustettava liiketoimintayksikkö.

Ymmärrät liiketoimintalähtöisen markkinointiprosessin ja brändin merkityksen markkinoinnissa. Tunnet mediamarkkinoinnin kentän ja perehdyt kohderyhmiin ja asiakasprofiileihin. Tuotat luovaa, erilaistavaa markkinointiviestintää, suunnittelet ja toteutat taktista markkinointia monikanavaisesti. Suorastaan sytyt markkinoinnilla saavutetuista tuloksista!

Katso tarkempi toimenkuva ja jätä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään  su 26.2.2017 Eilakaislan rekrytointipalveluun. Lisätietoja tehtävästä antaa pe 17.2. klo 9–11 markkinointi- ja viestintäjohtaja Anne Niemi-Hakala, p. 050 366 9773 ja ma 20.2 klo 14–16 Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Kauhanen, p. 030 6090 561. Toimipiste sijoittuu pääkaupunkiseudulle.


Kehittämiskoordinaattori

Etsimme kahta asiakaspalveluhenkistä kehittämiskoordinaattoria monipuolisiin käytännön tehtäviin. Toinen tehtävä on vakituinen ja toinen määräaikainen vanhempainvapaansijaisuus syyskuun 2017 loppuun.

Kehittämiskoordinaattorina vastaat koulutusprojektien käytännön järjestelyistä ja sujuvuudesta. Vastaat osaltasi laadukkaan asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen toteutumisesta. Huolehdit mm. opiskelijaneuvonnasta, koulutusmateriaaleista, tila- ja tarjoiluvarauksista sekä laskutustiedoista. Toimit suorassa asiakasrajapinnassa koulutettavien, kouluttajien ja asiakasyritysten kanssa. Tehtävään kuuluu myös omassa roolissa myynnin edistäminen.

Katso tarkempi toimenkuva ja jätä hakemuksesi Eilakaislan rekrytointipalveluun. Hae paikkoja pikaisesti, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään keskiviikkona 22.2.2017. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Kauhanen, p. 030 6090 561, parhaiten tavoitettavissa ma 20.2 klo 14-16. 


Työpaikka aikuiskoulutuksen asiantuntijayrityksessä?

Markkinointi-instituutin Helsingin ja Oulun toimipisteissä työskentelee lähes sata intohimoista osaamisen ja työelämän kehittäjää. Innostumme asiakkaidemme upeista muutostarinoista sekä näköalapaikastamme yhteiskunnan muutoksiin.  

Ilmoitamme avoimista työtehtävistä tällä sivulla sekä sosiaalisen median kanavissamme. Seuraa meitä LinkedInissä, Facebookissa ja Twitterissä.

 

"Parasta on nähdä asiakkaiden palaavan." 

Liisa, kehittämispäällikkö, Helsinki

 

Olen viihtynyt Markkinointi-instituutissa jo 13 vuotta. Työ on monipuolista, ja olen saanut sopivasti uusia haasteita matkan varrella. Työssä ilahduttavat monipuolisuus ja asiakaskohtaamiset. Ihan parasta on nähdä, kun asiakas palaa meille uudelleen. Asiakaspalaute konkretisoi tekemiseni merkityksen ja tuo onnistumisen iloa!

Työnantajana Markkinointi-instituutti on joustava ja tukee oman osaamisen kehittymistä sekä koulutuksen keinoin että tarjoamalla erilaisia työnkuvia. Työyhteisön tuki on itselleni myös tärkeä asia - täällä autamme toisiamme.

 

"Vahva brändi ja vaikuttavat asiakascaset toivat minut Markkinointi-instituuttiin."

Riku, asiakkuuspäällikkö, Helsinki


 

Kun hain vajaa vuosi sitten asiakkuuspäällikön tehtävään, toivoin voivani yhdistää roolissa kokemukseni ratkaisumyynnistä ja uusasiakashankinnasta. Parasta työssäni ovatkin asiakastapaamiset ja mahdollisuus päästä kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa.

Kiinnostuin Markkinointi-instituutista työnantajana sen tunnetun brändin ja referenssiasiakkaiden upeiden muutostarinoiden vuoksi. Lisäksi sain haastattelussa positiivisen kuvan yrityksestä ja asiakkuuspäällikön tehtävästä.

Markkinointi-instituutissa on ammattitaitoiset työkaverit sekä kannustava ilmapiiri ja johdolla on vahva tahto kehittää liiketoimintaa työelämän muutosten mukana. Täällä rohkaistaan ottamaan vastuu omasta roolistaan sekä kannustetaan oman osaamisen kehittämiseen.


 

”Minulla on vastuu oman työni aikatauluttamisesta.”

Sonja, kehittämiskoordinaattori, Helsinki

Parasta työssäni on ihmisläheisyys. Kehittämiskoordinaattorina ohjaan opiskelijoita ja huolehdin koulutusten käytännön järjestelyistä. On palkitsevaa nähdä, kuinka asiakkaat innostuvat ja kehittävät itseään. Näen hyvin konkreettisesti, miten ihmiset hyötyvät opiskelustaan ja pääsevät eteenpäin elämässään.

Työni on melko itsenäistä ja työn tekeminen vaatii hyvää oman ajankäytön hallintaa. Vastuu oman työn aikatauluttamisesta on pitkälti omissa käsissäni, mikä auttaa myös suhteuttamaan työn muuhun elämään.

Aloitin Markkinointi-instituutissa 2008. Pidän siitä, että olen saanut mahdollisuuden tehdä minua kiinnostavia työtehtäviä. Kävin lyhyen aikaa muualla töissä, mutta palasin Markkinointi-instituuttiin osittain siksi, että kaipasin tätä työyhteisöä. Täällä on hyvä ilmapiiri ja työkaverit saavat minut viihtymään. Muutaman hyvän työkaverin kanssa olemme vapaa-ajallakin yhdessä.

Toivon porukkaamme lisää dynaamisia ja toimeen tarttuvia ihmisiä, joilla on uusia näkemyksiä. Omatoimisuutta ja vastuullisuutta tarvitaan kaikissa tehtävissä, ja lisäksi pitää osata lukea tilanteita ja olla luontevasti ihmisten kanssa – sekä kollegoiden että asiakkaiden.

”Merkityksellisintä työssä ovat asiakkaat. Me välitämme heistä.”

Hannu, kehittämispäällikkö, Oulu

Työssä on tärkeää, että uskoo omaan tuotteeseen, ja kokee, että työ on merkityksellistä. Se luo myös hyvän työilmapiirin. Itselleni merkityksellisintä on asiakkaat. Koulutuspalveluita ostavat asiakkaamme sitoutuvat myös itse näkemään vaivaa. Koulutus on investointi itseen – tämä asiakkaiden sitoutuminen näkyy myös myyntityössä. Itse innostun, kun asiakkaat antavat palautetta: ”Tämä muutti ja kehitti minua.”

Markkinointi-instituutti on joustava työpaikka. Työntekijän elämäntilanne huomioidaan, ja hyvä teknologia mahdollistaa mm. toimivan etätyöskentelyn. Meillä on rentoa, ja kollegoilta saa apua kun sitä pyytää. Hyvä porukka on tärkeä työssä!

Aloitin täällä elokuussa 2000. Myyn, kehitän ja suunnittelen koulutuksiamme. Kehittämispäällikön työ sopii sellaiselle, joka on kiinnostunut ihmisistä ja haluaa aidosti nähdä vaivaa kehittääkseen asiakasorganisaatioitamme. Toivon Markkinointi-instituuttiin hakeutuvan avoimia, reippaita ja myyntihenkisiä tyyppejä, jotka haluavat aktiivisesti uudistua. Me välitämme opiskelijoistamme ja asiakkaistamme, ja sitä vaaditaan, jotta työstään voi tykätä.

 

 

 

Avoimet työpaikat