Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Avoin työharjoittelupaikka: Markkinoinnin harjoittelija

Markkinointi-instituutti etsii innostunutta markkinoinnin työharjoittelijaa. Tarjoamme monipuolisia ja todellisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä vauhdikkaassa yritysmaailmassa.

Harjoittelija tukee ja avustaa Markkinointi ja viestintä -tiimiä ja tekee tiiviisti yhteistyötä myös muun organisaation kanssa. Harjoittelija voi esimerkiksi tehdä sähköistä suoramarkkinointia, suunnitella ja järjestää tapahtumia, päivittää www-sivuja ja intranetiä tai kirjoittaa viestinnän ja markkinointiviestinnän tekstejä eri kanaviin.

Tarkemmasta työnkuvasta sovitaan yhdessä harjoittelun alkaessa. Huomioimme myös harjoittelijan omat toiveet.

Arvostamme markkinoinnillista asennetta sekä 

  • tietoteknistä osaamista (mm. MS Office) ja halua oppia uusien ohjelmistojen käyttöä
  • kielitajua, sujuvaa kynää sekä visuaalista silmää
  • järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä
  • huolellisuutta
  • oma-aloitteisuutta
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Harjoittelujakso alkaa elokuussa, täytämme paikan kesäkuun aikana. Harjoittelujakso on palkaton.

Lähetä hakemuksesi 4.6.2015 mennessä osoitteeseen tyohakemukset@markinst.fi.  Merkitse viestin otsikoksi "Markkinoinnin harjoittelija". Muista kertoa hakemuksessasi rohkeasti, mitä odotat harjoittelulta ja millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään!

Nykyinen työharjoittelijamme kertoo:

"Hain Markkinointi-instituuttiin harjoittelijaksi, kun löysin harjoitteluilmoituksen Laurean intranetistä. Työnkuva vaikutti siltä, että pääsisin vihdoin käyttämään oppimiani asioita käytännössä. En ole joutunut pettymään. Markkinoinnin harjoittelijana Markkinointi-instituutissa olen mm. päässyt tekemään sähköpostisuoria, avustanut tapahtumajärjestelyissä, kirjoittanut asiakasreferenssitarinoita, avustanut palaverijärjestelyissä ja kirjoittanut palaverimuistioita. Innostus työhön on säilynyt hyvin, kun olen saanut tehdä monipuolista työtä ja työskennellä osana mahtavaa tiimiä, jolta olen saanut luottamusta ja tukea tarvittaessa."

Jenna Virta, Tradenomiopiskelija, Laurea ammattikorkeakoulu

 

Markkinointi-instituutin intohimona on muutos. Olemme kehittäneet suomalaista työn tekemistä 85 vuoden ajan kouluttamalla ammattilaisia assistenteista esimiehiin liike-elämän eri aihealueilla. Yksilöiden osaamisen kehittämisen ja yritysvalmennuksen kautta rakennamme asiakkaillemme tuloksellista työyhteisöä ja viemme heidän liiketoimintaansa kohti kannattavaa kasvua. Toimimme valtakunnallisesti, toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. 94 % asiakkaistamme suosittelee koulutustamme. Lupaamme, että koulutuksemme muuttaa yksilön ja organisaation toimintaa niin, että tulos näkyy näiden asiakkaalle saakka.

Avoin työharjoittelupaikka: Markkinoinnin harjoittelija