Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Finanssialan Keskusliitto suosittelee Sijoitusneuvojan tutkintoa, APV2

Finanssialan Keskusliitto on julkaissut lokakuussa 2014 tiedotteen, jossa se suosittelee, että vuoden 2015 alusta alkaen vaativissa sijoituspalvelutehtävissä toimivat ovat suorittaneet sekä Sijoituspalvelututkinnon (APV1) että Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV2). Suoritettuaan molemmat tutkinnot henkilö on auktorisoitu sijoitusneuvoja.

Perusteena Finanssialan Keskusliiton suositukselle on, että auktorisoitu ja kouluttautunut sijoitusneuvoja pystyy palvelemaan asiakkaita entistä paremmin.

Suosituksen mukaan vuoden 2015 alusta alkaen Finanssialan Keskusliiton jäsenyrityksissä tietyissä, vaativissa sijoituspalvelutehtävissä toimivien henkilöiden tulisi suorittaa Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2). Aiemmin Finanssialan keskusliitto on jo suositellut kaikille sijoituspalvelutehtävissä toimiville Sijoituspalvelututkintoa (APV1).

APV2-tutkintoa suositellaan niille työntekijöille, jotka pääasiassa antavat vaativaa sijoitusneuvontaa ja hoitavat, valvovat tai johtavat asiakassuhteita, joihin liittyy omaisuudenhoito.

Lue Finanssialan Keskusliiton tiedote

Markkinointi-instituutti järjestää verkkokoulutuksena sekä APV1-tutkintoon että APV2-tutkintoon valmistavaa koulutusta. Kursseilla voit opiskella omaan tahtiisi kymmenien videoitujen asiantuntijapuheenvuorojen ja satojen harjoitustehtävien avulla.

Sijoituspalvelututkinto (APV1) -verkkokoulutus

Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) -verkkokoulutus 

Finanssialan Keskusliitto suosittelee Sijoitusneuvojan tutkintoa, APV2