Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Markkinointi-instituutti 600Minutes Human Resources -tapahtumassa 28.1.2015

Management Events järjesti 600Minutes Human Resources -tapahtuman 28.1.2015. Markkinointi-instituutti oli mukana tapahtumassa keskustelemassa henkilöstöjohtamisen, henkilöstöhallinnon ja HR:n ajankohtaisista teemoista.

Tapahtumassa kohtasivat organisaatioiden HR-ammattilaiset ja heille palveluita tarjoavat yritykset. Markkinointi-instituutin puheenvuoroissa käsiteltiin erityisesti organisaatiokulttuurin ja organisaatiomuutokseen liittyviä teemoja, jotka tuntuvat ajankohtaisilta lähes kaikissa organisaatiossa.

Esimiehet kasvuyrityksen organisaatiokulttuurin rakentajina

Cocommsin toimitusjohtaja Kaija Langerskiöld kertoi kokemuksesta esimiehistä kasvuyrityksen organisaatiokulttuurin rakentajina. Cocommsin liiketoiminta on kasvanut voimakkaasti, ja yritys on huolehtinut esimiesten muutosvalmiudesta tarjoamalla heille valmennusta, jonka tavoitteena on tukea esimiehiä muutoksentekijöiksi.  Tutustu Cocommsin esimiesvalmennukseen sisältöön ja tavoitteisiin tästä.

Muutos tehdään fiksummilla arjen valinnoilla

Henkilöstön rooli muutostilanteissa oli puolestaan Markkinointi-instituutin toimitusjohtaja Toni Berkowitsin puheenvuoron teemana.

"Merkittävän muutoksen energiaksi eivät riitä johto ja esimiehet. Siksi suosittelemme, että organisaatio kokoaa henkilöstöstä muutosagentteja, jotka toimivat esimiesten työparina ja tuntevat, millaisena tekemisenä strategia näkyy arjessa", Berkowits totesi. "Muutos kerää voimansa ihmisistä, jotka haluavat ja osaavat tehdä sitä. Mitä enemmän heitä on, sitä vaikuttavampi on muutoksen aalto."

Lue lisää muutosagentti-toimintamallista ja tutustu Muutoksentekijät-valmennuskonseptiin.

 

Markkinointi-instituutti 600Minutes Human Resources -tapahtumassa 28.1.2015