Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Optio Ladies 2014 -illassa upea tarina alan vaihtamisesta

Alan vaihto on mahdollista kaikenikäisille ja monenlaisissa uran vaiheissa. Nina Leppäkangas kertoi oman huikean tarinansa alan vaihtamisesta Markkinointi-instituutin puheenvuorossa Kauppalehden Optio Ladies -illassa 15.10.

 

Ninan puheenvuoro tuki Optio Ladies -illan teemaa: "Hyppy tuntemattomaan – mistä sysäys muutokseen syntyi? Mihin hyppy johdatti?"

​Nina siirtyi myyntitehtävistä henkilöstöpäälliköksi, ja hän kertoo kouluttautumisen vaikuttaneen merkittävästi siihen, että hän sai työpaikan ilman aiempaa työkokemusta.

"Työnhaun kannalta oli aivan ehdotonta, että olin suorittanut Henkilöstöpäällikön tutkinnon. Pystyin sanomaan, että tiedän asioista jotain, vaikka en ole päivääkään tehnyt henkilöstöpäällikön tittelillä töitä. Uusi työnantajani arvosti koulutuksen lisäksi sitä, että olin juuri valmistunut ja minulla oli sekä tuoretta tietoa että tuore verkosto," Nina kertoo.

Markkinointi-instituutti arpoi vieraiden kesken osallistumisoikeuden Verkkovaikuttamisen valmennukseen. Valmennuksen tavoitteena on oppia hyödyntämään uutta teknologiaa ammatillisessa kehittymisessä ja tietotyössä sekä verkostojen rakentamisessa.

Optio Ladies 2014 -illassa upea tarina alan vaihtamisesta