Markkinointi-instituutti työnantajana

Avoimet työpaikat 

Markkinointi-instituutin Espoon ja Oulun toimipisteissä työskentelee lähes 80 intohimoista osaamisen ja työelämän kehittäjää. Aikuiskoulutus on meille näköalapaikka alati muuttuvaan työelämään ja sitä kautta koko yhteiskuntaan. Uudistumme jatkuvasti asiakkaidemme vaikuttavista muutostarinoista. 

Ilmoitamme konsernin avoimista työtehtävistä tällä sivulla sekä sosiaalisen median kanavissamme. Seuraa meitä LinkedInissä, Facebookissa ja Twitterissä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@markinst.fi

 

Muutoksen ammattilaiset 

Riku Niemi
"Vahva brändi ja vaikuttavat asiakascaset toivat minut Markkinointi-instituuttiin." 

Riku, asiakkuuspäällikkö, Espoo 

Kun hain asiakkuuspäällikön tehtävään, toivoin voivani yhdistää roolissa kokemukseni ratkaisumyynnistä ja uusasiakashankinnasta. Parasta työssäni ovatkin asiakastapaamiset ja mahdollisuus päästä kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa. 

Kiinnostuin Markkinointi-instituutista työnantajana sen tunnetun brändin ja referenssiasiakkaiden upeiden muutostarinoiden vuoksi. Lisäksi sain haastattelussa positiivisen kuvan yrityksestä ja asiakkuuspäällikön tehtävästä. 

Markkinointi-instituutissa on ammattitaitoiset työkaverit sekä kannustava ilmapiiri ja johdolla on vahva tahto kehittää liiketoimintaa työelämän muutosten mukana. Täällä rohkaistaan ottamaan vastuu omasta roolistaan sekä kannustetaan oman osaamisen kehittämiseen. 

Liisa Tuhkanen
"Parasta on nähdä asiakkaiden palaavan."  

Liisa, tarjoomapäällikkö, Espoo 

Olen viihtynyt Markkinointi-instituutissa jo 13 vuotta. Työ on monipuolista, ja olen saanut sopivasti uusia haasteita matkan varrella. Työssä ilahduttavat monipuolisuus ja asiakaskohtaamiset. Ihan parasta on nähdä, kun asiakas palaa meille uudelleen. Asiakaspalaute konkretisoi tekemiseni merkityksen ja tuo onnistumisen iloa! 

Työnantajana Markkinointi-instituutti on joustava ja tukee oman osaamisen kehittymistä sekä koulutuksen keinoin että tarjoamalla erilaisia työnkuvia. Työyhteisön tuki on itselleni myös tärkeä asia - täällä autamme toisiamme.

Sonja Johnsson
”Minulla on vastuu oman työni aikatauluttamisesta.” 

Sonja, kehittämiskoordinaattori, Espoo 

Parasta työssäni on ihmisläheisyys. Kehittämiskoordinaattorina ohjaan opiskelijoita ja huolehdin koulutusten käytännön järjestelyistä. On palkitsevaa nähdä, kuinka asiakkaat innostuvat ja kehittävät itseään. Näen hyvin konkreettisesti, miten ihmiset hyötyvät opiskelustaan ja pääsevät eteenpäin elämässään. 

Työni on melko itsenäistä ja työn tekeminen vaatii hyvää oman ajankäytön hallintaa. Vastuu oman työn aikatauluttamisesta on pitkälti omissa käsissäni, mikä auttaa myös suhteuttamaan työn muuhun elämään. 

Aloitin Markkinointi-instituutissa 2008. Pidän siitä, että olen saanut mahdollisuuden tehdä minua kiinnostavia työtehtäviä. Kävin lyhyen aikaa muualla töissä, mutta palasin Markkinointi-instituuttiin osittain siksi, että kaipasin tätä työyhteisöä. Täällä on hyvä ilmapiiri ja työkaverit saavat minut viihtymään. Muutaman hyvän työkaverin kanssa olemme vapaa-ajallakin yhdessä. 

Toivon porukkaamme lisää dynaamisia ja toimeen tarttuvia ihmisiä, joilla on uusia näkemyksiä. Omatoimisuutta ja vastuullisuutta tarvitaan kaikissa tehtävissä, ja lisäksi pitää osata lukea tilanteita ja olla luontevasti ihmisten kanssa – sekä kollegoiden että asiakkaiden.

Hannu Saukkonen
”Merkityksellisintä työssä ovat asiakkaat. Me välitämme heistä." 

Hannu, osaamispäällikkö, Oulu 

Työssä on tärkeää, että uskoo omaan tuotteeseen, ja kokee, että työ on merkityksellistä. Se luo myös hyvän työilmapiirin. Itselleni merkityksellisintä on asiakkaat. Koulutuspalveluita ostavat asiakkaamme sitoutuvat myös itse näkemään vaivaa. Koulutus on investointi itseen – tämä asiakkaiden sitoutuminen näkyy myös myyntityössä. Itse innostun, kun asiakkaat antavat palautetta: ”Tämä muutti ja kehitti minua.” 

Markkinointi-instituutti on joustava työpaikka. Työntekijän elämäntilanne huomioidaan, ja hyvä teknologia mahdollistaa mm. toimivan etätyöskentelyn. Meillä on rentoa, ja kollegoilta saa apua kun sitä pyytää. Hyvä porukka on tärkeä työssä! 

Aloitin täällä elokuussa 2000. Myyn, kehitän ja suunnittelen koulutuksiamme. Osaamispäällikön työ sopii sellaiselle, joka on kiinnostunut ihmisistä ja haluaa aidosti nähdä vaivaa kehittääkseen asiakasorganisaatioitamme. Toivon Markkinointi-instituuttiin hakeutuvan avoimia, reippaita ja myyntihenkisiä tyyppejä, jotka haluavat aktiivisesti uudistua. Me välitämme opiskelijoistamme ja asiakkaistamme, ja sitä vaaditaan, jotta työstään voi tykätä.