Tule asiantuntijaksemme

Inspiroidutko omasta osaamisestasi? Inspiroituvatko muut sinusta?

98 % asiakkaistamme suosittelee meitä. Yksi syy siihen ovat eri alojen asiantuntijat, joita asiakkaamme tapaavat meillä käydessään.

Asiakkaidemme mukaan juuri he tekevät koulutuksistamme elämyksiä, joiden ei haluaisi loppuvan. Oletko sinä yksi asiantuntijoistamme?

  • Itsensä johtaminen
  • Lean startup
  • B-to-C-myynti 
  • Liiketoimintanäkemys

Onko jokin näistä sinun juttusi, ja haluaisit jakaa näkemyksiäsi aiheesta vaikka puolen tunnin verran silloin tällöin? Oletko ehtinyt epäonnistua vähintään kolmesti ja kehtaat sanoa sen myös ääneen? Pystytkö esiintymään pyörtymättä, ehkä jopa nauttien siitä?

Ota yhteyttä!

Kuvaile vapaamuotoisesti, miten pidät yllä tämän aihepiirin osaamistasi. Kerro myös, millaisia asiakkaan haasteita olet urallasi onnistunut ratkaisemaan ja miten. Lava on vapaa – jätä viesti, video tai vaikka äänimerkki ja cv:si osoitteeseen kati.salovaara(@)markinst.fi 17.3.2019 mennessä. Olemme yhteydessä sinuun, ja kutsumme sopivimmat yhteistyökumppanit kahvittelemaan viikoilla 13–14.

Kanssamme pääset ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia ja kehittämään sitä kautta omaa alaasi ja suomalaista työelämää. Pääset verkostoitumaan muiden asiantuntijoiden kanssa ja mukaan projekteihin, jotka ovat oman osaamisalueesi ulkopuolella. Solmit kontakteja yrityselämään ja saat uusia ideoita omien tai organisaatiosi palveluiden kehittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Tehdään yhteistyötä, kehitetään uutta, parannetaan vanhaa ja inspiroidutaan yhdessä!

Tutustu tästä muihin asiantuntijoihimme

Markkinointi-instituutti muodostaa yhdessä Rastorin kanssa valtakunnallisen yhteenliittymän, jonka missiona on yritysten, työn ja osaamisen uudistaminen. Konsernillamme on toimipisteet Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa.

Tunnistettava muutos