Suomen paras osaamisen ja työn kehittäjä

Olemme valmentaneet 87 toimintavuotemme aikana yli 360 000 ihmistä muutoksen tielle. Vuosittain määrä kasvaa noin 4 200 aikuisopiskelijalla. 98 % asiakkaistamme suosittelee koulutustamme muille.

Koulutamme liiketoiminnan keskeisillä osa-alueilla. Tarjonnassamme on yli 100 aihekokonaisuutta esimiestyön ja johtamisen, HR:n ja henkilöstöhallinnon, kiinteistönvälityksen ja isännöinnin, markkinoinnin ja viestinnän, asiakaspalvelun ja myynnin sekä talouden ja rahoituksen alueilta.

  • 1–4 kk:n kursseja
  • tutkintoja
  • ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta
  • yrityksille räätälöityä valmennusta
  • työvoimapoliittista aikuiskoulutusta.
Suomen paras osaamisen ja työn kehittäjä

Valmennusta yrityksille

Yritykselle räätälöity valmennuksemme muuttaa yrityksen tavoitteet arjen tekemiseksi ja tekemisen tulokseksi. Yritysten onnistunut muutos tai uudistuminen lähtee aina uudistuvista ja inspiroituneista ihmisistä, jotka säteilevät uutta osaamista koko organisaatioon. Räätälöityjen valmennuksiemme avulla avaamme erilaisia työelämän lukkoja johdon ja myynnin kehittämisestä aina asiakaskokemuksen parantamiseen.

Oivalsin, mitä myynti oikeasti on. Ei jätetä asiakasta haparoimaan päätöksen kanssa, vaan mennään tiukasti loppuun asti.
Meri Eerola | Projektipäällikkö ja tapahtumakoordinaattori, Suomen Museoliitto

Oppiminen on suunniteltu tehtäväksi työn ohessa. Opinnot hyödyttävät välittömästi asiakasta, sillä opiskelija poimii koulutukseen kuuluvien tehtävien aiheet omasta työstään. Lähiopiskelupäivät ja etäopiskelu verkko-oppimisympäristössä vuorottelevat.