Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Tunnistettava muutos -kilpailu
 

Tunnistettava muutos on kilpailu koulutuksen tuloksellisuudesta

Ei opiskelua opiskelun vuoksi vaan tuloksen ja muutoksen tähden! Tunnistettava muutos -kilpailussa on kyse koulutuksen tuloksellisuudesta ja vaikuttavuudesta. Markkinointi-instituutti palkitsee kilpailussa opiskelijoitaan, jotka ovat saaneet aikaan todellisia ja näkyviä muutoksia omassa toiminnassaan, työn tekemisessä sekä yrityksen liiketoiminnassa koulutuksen avulla.

 

Mitä Tunnistettava muutos -kilpailussa etsitään?

Tunnistettava muutos on ennen kaikkea vaikuttavuutta, mutta myös yhdessä tekemistä ja oman varmuuden vahvistumista. Kilpailussa haemme Markkinointi-instituutissa opiskellutta henkilöä, joka on muuttanut tunnistettavimmin omaa työyhteisöään.

Kilpailussa menestyminen tuo voittajalle ja heidän työyhteisöilleen ammatillista meriittiä ja myönteistä julkisuutta. Lisäksi voittajaopiskelija palkitaan stipendillä ja tämän työnantaja koulutuslahjakortilla.

Arviointiperusteet

Valintakriteereissä painotetaan koulutuksen vaikuttavuutta ja erityisesti positiivista muutosta, jonka koulutus on saanut aikaan siihen osallistuneen henkilön työnantajaorganisaatiossa. Huomaathan, että raati tekee valinnat hakemuksien perusteella. Kilpailun raadissa on koulutusalan ammattilaisia Markkinointi-instituutista.

Tulokset ja voittajien julkistaminen

Vuoden 2016 voittajat

Vuoden 2015 voittajat

Vuoden 2013 voittajat

Vuoden 2012 voittajat

Tunnistettava muutos -kilpailun taustaa

Kilpailu kumpuaa Markkinointi-instituutin Tunnistettava muutos -asiakaslupauksesta. Emme rohkaise kouluttautumaan koulutuksen vuoksi, vaan koulutus on aina investointi, jossa yksilön osaamisen kehittymisen kautta organisaatioiden työn tekeminen ja liiketoiminta kehittyvät niin, että tulos näkyy asiakkaille saakka.

Haluamme palkita ja tuoda esiin opiskelijoitamme, jotka ovat saaneet oman koulutuksensa kautta aikaan merkittävää muutosta työyhteisössään, uudistaneet toimintatapoja ja omalla toiminnallaan vaikuttaneet liiketoimintaan.

 

Tunnistettava muutos -kilpailu