Kartta ja kulkuyhteydet

Markkinointi-instituutti, Espoo, Tapiola

Revontulentie 7:n lähialueella on voimassa aluepysäköintikielto, eli pysäköinti ei pääsääntöisesti ole sallittu kaduilla. Suosittelemme pysäköintiä lähialueen parkkihalleihin, mm. Q-Park Tapiola Park ja P-Länsikulma. Pysäköinti Markkinointi-instituutin toimipisteen edessä olevalla parkkipaikalla on kiellettyä.

Saapuminen julkisilla Helsingin keskustasta

Markkinointi-instituutin Espoon toimipisteeseen pääset Helsingin keskustasta metrolla (Tapiolan asema). Matka Kampista Tapiolaan kestää 13 minuuttia. Varaathan kuitenkin reilusti aikaa asemalta Revontulentielle siirtymiseen, koska Tapiolan metroaseman ympäristössä on rakennustöitä. Katso yltä kuvallinen saapumisohje metrolta.

HSL:n opaskartta Tapiolan metroasemasta ja sen lähialueesta
Markkinointi-instituutti ja Rastor sijaitsevat Revontulentiellä karttakuvan alalaidassa näkyvässä L-kirjaimen muotoisessa rakennuksessa.

Aiemmin Kampista liikennöineet suorat bussiyhteydet on lakkautettu. Sopivaa bussiyhteyttä voit etsiä HSL:n reittioppaasta.

Julkisen liikenteen matkalippujen hinnoittelu muuttuu 27.4.2019. Helsingin keskustasta saapuessasi tarvitset AB-vyöhykkeen lipun. Jos saavut muualta kuin Helsingin keskustasta, uudesta Vyöhykereittioppaasta näet, millaisen julkisen liikenteen lipun tarvitset.

Markkinointi-instituutti, Oulu