Markkinointi-instituutti
Tunnistettava muutos

 

 

Isännöitsijän ammatissa ikä on etu, ei haitta

Tarja Kilgast

Tarja Kilgast, Isännöinnin koulutusohjelma

Pohtiessani sopivaa suuntaa laajentaa osaamistani mietin, mikä tämän ajan työelämässä on sellainen ammatti, jossa ikä olisi etu eikä haitta. Yksi selkeästi sellainen ala on kiinteistöala ja sen sisällä isännöitsijän ammatti.

Työssäni pankissa olen tekemisissä myös asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kanssa. Näin ollen isännöinnin teemat sivuavat omaa työtäni. Lisäksi olen toiminut taloyhtiöiden hallituksissa jo viidentoista vuoden ajan.

Isännöinnin ammattilaiseksi työn ohessa

Etsin opiskeluvaihtoehtoa, jossa koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa ilman opintovapaata. Markkinointi-instituutin tarjoama Isännöinnin koulutusohjelma oli selvästi kompaktein pakkaus markkinoilla. Opinnot tehtiin työn ohessa, ja koulutuspäivät olivat kahden päivän tiiviinä paketteina muutaman kuukauden välein, joten ne eivät haitanneet työntekoa.

Varmempaa, perustellumpaa päätöksentekoa

Koulutus antoi uutta virtaa ja vahvisti osaamista, jota työssäni tarvitsen asunto- ja kiinteistöyhtiöiden parissa. Lisäksi se antoi vahvan pohjan toimia taloyhtiön hallituksen jäsenenä.

Lisäksi koulutus piristi kummasti, kun pääsi näkemään asioita uudesta tulokulmasta, tutustui eri alojen ihmisiin ja sai käsityksen isännöitsijän ammatista. Maailma muuttuu, mutta omalla aktiivisuudella voi pitää huolta, että pysyy itse muutoksessa mukana.

 

Kiinnostuitko urasta isännöintialalla?

Tutustu tästä koulutuksiimme. Aiempaa isännöintialan kokemusta tai alan työpaikkaa et tarvitse.

Isännöitsijän koululutusohjelma
Espoo, aloitus 25.4.

Isännöitsijän koulutusohjelma
Oulu, joustava aloitus

 

 

Isännöinnin koulutusohjelman opiskelijakokemuksia