Muutoksen ammattilaiset -blogi   |   Kirjoittajat  |  Opiskelijablogi  |  www.markinst.fi

 

 

20.1.2015 Maria Mäenpää

Johtamisen erikoisammattitutkinto osana Diacorin esimiesten koulutusohjelmaa

 

 

Diacorin henkilöstö- ja talousjohtaja Tatu Tulokas luottaa Markkinointi-instituutin kokemukseen esimiesvalmennuksesta. Diacor on tehnyt yhteistyötä Markkinointi-instituutin kanssa vuodesta 2010. Esimiesvalmennukseen on vuosien saatossa osallistunut jo 60 diacorilaista.

"Esimies- ja johtamiskoulutuksissa Markkinointi-instituutin brändiin voi luottaa. Markkinointi-instituutissa on pitkät perinteet ja kokemus alan koulutuksesta. Se on iso vahvuus", Tulokas sanoo.

Osana esimiesvalmennusta diacorilaiset suorittavat Johtamisen erikoisammattitutkinnon, JET. Esimiesvalmennuksen teemoina ovat Diacorin strategisen tavoitteet sekä mm. vuorovaikutteinen johtaminen ja organisaation roolien kehittäminen. Valmennukseen kuuluu myös henkilökohtaista ohjausta osallistujille.

”Johtamiskoulutus on meille erittäin tärkeää, koska toimimme ihmisläheisellä alalla ja henkilöstöllä on suoraan suuri merkitys meidän asiakaskokemukseen ja liiketoimintaamme. Johtamisen ja esimiestyön kehittäminen ja näiden asioiden kouluttaminen ovat jatkuvaa työtä”, näkee Tulokas.

”Ei urheilijakaan maailmanmestaruuden saavutettuaan voi lopettaa treenaamista. Yritystoiminnassa tulee muutoksia, ja jokainen muutos saattaa edellyttää erilaista osaamista ja valmennusta.”

Koulutus meni lähelle arkea ja vahvisti työmotivaatiota

Diacorin asiakkuusjohtaja Pia Kontti osallistui Johtamisen erikoisammattitutkintoon aloitettuaan Diacorissa vastaavana työterveyshoitajana.

”Koulutukseen kuuluvat tehtävät antoivat hirveästi konkreettista hyötyä. Koulutus oli oman työn pysäyttämistä ja pohtimista. Koulutus kokosi diacorilaisia yhteisen pöydän ääreen, jossa jaoimme kollegoiden kanssa osaamistamme ja opittuja uusia asioita sekä jo hyviksi todettuja käytänteitä.”

”Koulutus vahvisti työmotivaatiota. Uuden oppiminen ja itsensä haastaminen koukuttaa. Tämä koulutus oli niin konkreettinen ja meni niin lähelle meidän arkeamme, että ymmärsin, kuinka paljon pienillä asioilla pystyy kehittämään itseään ja omaa työtapaansa.”

Katso video Diacorin kokemuksista >

 

Diacor terveyspalvelut Oy tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palveluita. Sen omistavat Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö ja LähiTapiola-ryhmä. Diacorilla on pääkaupunkiseudulla 13 lääkäriasemaa sekä Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva sairaala. Diacor uudistaa sekä yksityis- että työterveysasiakkaidensa palvelutarjontaa määrätietoisesti ja haluaa olla terveyspalveluiden suomalainen suunnannäyttäjä. Diacorin liikevaihto vuonna 2013 oli 77 MEUR, ja yrityksessä työskentelee noin 680 henkeä. www.diacor.fi                        

 

 

 

 

 

 

 

Maria Mäenpää

viestintäsuunnittelija
Markkinointi-instituutti

LinkedIn

Maria etsii ja jakaa tarinoita vaikuttavista oppimiskokemuksista ja liiketoimintaa muuttaneista kehittymistarinoista. Hän kirjoittaa aikuiskoulutuksen hyödyistä ihmisille ja organisaatioille, osaamisen merkityksestä työelämässä sekä koulutuksen motivoivasta voimasta. Maria hykertelee, kun asiat kerrotaan niin kuin ne ovat – selkeästi, suoraan ja asiakkaan ymmärtämällä kielellä.

 

Johtamisen erikoisammattitutkinto osana Diacorin esimiesten koulutusohjelmaa