Muutoksen ammattilaiset   |   Kirjoittajat  |  Opiskelijablogi  |  www.markinst.fi

 

 

4.9.2015 Maria Mäenpää

Markkinointi-instituutin koulutukset arvostetuimpia täydennyskoulutuksista

 

 

HR-päättäjät arvostivat rekrytointitilanteessa täydennys- ja aikuiskouluttajista eniten Markkinointi-instituuttia. Tämä selviää tutkimuksesta, johon vastasi 166 HR-päättäjää ympäri Suomen.

HR-ammattilaisilta kysyttiin, minkä aikuis- ja täydennyskoulutustoimijan koulutuksia he arvostavat eniten, kun rekrytoivat uutta henkilöstöä yritykseensä. Vastaajilla oli mahdollisuus valita enintään kolme yritystä yhteensä 15 koulutusyrityksen listalta. 18 prosenttia vastaajista valitsi listalta täydennys- ja aikuiskouluttajaksi Markkinointi-instituutin. Markkinointi-instituutti oli näin suosituin luetelluista aikuiskouluttajista.


Samassa tutkimuksessa selvitettiin myös, miten hyvin HR-päättäjät tuntevat Markkinointi-instituutin. Vastanneista 39 % tuntee Markkinointi-instituutin hyvin, ja alle kymmenesosa (9 %) on Markkinointi-instituutin asiakkaita.

Tutkimuksen mukaan naiset tuntevat Markkinointi-instituutin paremmin kuin miehet. Naiset myös valitsivat arvostetuimmaksi yritykseksi Markkinointi-instituutin (22 %), kun taas miesten listalla Markkinointi-instituutti on kolmannella sijalla (11 %). Tämä johtunee siitä, että Markkinointi-instituutin koulutustarjonta keskittyy liike-elämän aloille, joilla toimii enemmän naisia kuin miehiä.

Samassa tutkimuksessa selvitettiin myös yleisesti koulutuksen merkitystä rekrytointitilanteessa. Lue lisää, miten rekrytoijat arvostavat työnhakijan koulutusta.

 

***

Haluatko jatkossa saada Markkinointi-instituutin uutiskirjeen? Liittymällä tilaajaksi saat tuoreimmat tiedot ajankohtaisista koulutuksista, kampanjoista ja työelämän kiinnostavista ilmiöistä.

 

 

                   

 

 

 

 

 

Maria Mäenpää

viestintäsuunnittelija
Markkinointi-instituutti

LinkedIn

Maria etsii ja jakaa tarinoita vaikuttavista oppimiskokemuksista ja liiketoimintaa muuttaneista kehittymistarinoista. Hän kirjoittaa aikuiskoulutuksen hyödyistä ihmisille ja organisaatioille, osaamisen merkityksestä työelämässä sekä koulutuksen motivoivasta voimasta. Maria hykertelee, kun asiat kerrotaan niin kuin ne ovat – selkeästi, suoraan ja asiakkaan ymmärtämällä kielellä.

 

Markkinointi-instituutin koulutukset arvostetuimpia täydennyskoulutuksista