Muutoksen ammattilaiset   |   Kirjoittajat  |  Opiskelijablogi  |  www.markinst.fi

 

 

29.12.2015

Tavataan Tili- ja veropäivillä 18.19.1.2016!

 

 


Markkinointi-instituutti on mukana Taloushallintoliiton
Tili- ja veropäivillä Helsingin Finlandia-talolla 18.–19.1.2016. Tule tapaamaan meitä Tietotorille, niin keskustellaan talouskoulutuksesta sekä osaamisesta, jota juuri sinä ja yrityksesi nyt ja tulevaisuudessa tarvitsette.

Ständillämme tapaat talouden ja rahoituksen koulutuksen, valmennuksen ja osaamisen kehittämisen ammattilaisemme. Markkinointi-instituutista mukana ovat Juuso Manner, Jaana Kuisma, Liisa Tuhkanen, Jaana Kamppila, Minna Raudaskoski sekä Pirjo Hallipelto.

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri omaan tai yrityksesi tilanteeseen sopivan koulutuksen. Jos mielessäsi siintää vaativampi toimenkuva tai uusi rooli, autamme pohtimaan, millainen osaaminen veisi sinua kohti haavettasi. Ja vaikka et juuri nyt harkitsisikaan kouluttautumista, tule käymään – annamme sinulle uusia näkökulmia omaan työhösi!

Osallistu arvontaan ja voita koulutuslahjakortti!

Markkinointi-instituutin ständillä voit myös voittaa lahjakortin valitsemaasi koulutukseen. Kun tilaat uutiskirjeemme, josta saat tietoa koulutuksesta ja työelämän ajankohtaisista ilmiöistä, osallistut koulutuslahjakortin arvontaan.

Lähetä terveisesi selfienä!

Kiksit kirjanpidosta! Debit & Kredit -kaverikuva! Terveiset palkanlaskijan paratiisista! Olemme varanneet sinua varten selfieseinän ja tukullisen oivia sloganeita ja kuvausrekvisiittaa hauskoja potretteja varten. Jaa kuvasi someen – palkitsemme parhaat otokset!

Talouskoulutusten ammattilainen

Markkinointi-instituutti on talouskoulutusten ammattilainen. Koulutustarjonnassamme on kymmeniä kursseja ja useita tutkintoja talouden eri teemoista – niin talouden koville ammattilaisille kuin juuri taloushallinnon tehtäviin siirtyville. Tutustu talouskoulutuksiimme

Tutustu vaikkapa Palkanlaskijan tutkinnon opiskelijan kokemuksiin tai Enfo Zenderin koko henkilöstölle räätälöityy talouskoulutukseen

 

***

Haluatko jatkossa saada Markkinointi-instituutin uutiskirjeen? Liittymällä tilaajaksi saat tuoreimmat tiedot ajankohtaisista koulutuksista, kampanjoista ja työelämän kiinnostavista ilmiöistä.

 

 

 

 

 

Tavataan Tili- ja veropäivillä 18.–19.1.2016!