Aikuiskoulutuksen tulokset näkyvät työssä

Aikuisena opiskeleminen on erilaista! Aikuinen opiskelija haluaa saavuttaa jotakin konkreettista. Usein tavoite liittyy nykyisessä tai uudessa työtehtävässä onnistumiseen, monipuolisempiin työtehtäviin tai urakehitykseen. Oletko miettinyt, mikä motivoi sinua oppimaan uutta?

Me vastaamme koulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja oppimistuloksista. Markkinointi-instituutissa sinä voit keskittyä olennaiseen: uuden oppimiseen.

Tietopaketti aikuiselle opiskelijalle 

Jotta saisit opiskelustasi parhaan hyödyn irti, olemme koonneet tietopaketin aikuisen oppimisesta. Ota tästä elämänvaiheesta, uudesta tiedosta ja osaamisesta kaikki ilo irti!

Aikuisen oppijan opas (pdf) 

Aikuisen oppijan opas (pdf)

”Mahtava kurssi! Nyt pitää päästä hyödyntämään taitoja omassa työssä.”

Markkinointi-instituutissa aikuisopiskelu on tiiviissä yhteydessä työn tekemiseen ja työelämään. Meillä et tee ”koulutehtäviä” vaan omaan työhösi liittyviä harjoituksia. Juurrutat uudet opit omaan työhösi jo koulutuksen aikana. Siksi lupaamme sinulle todellista, tunnistettavaa muutosta, joka näkyy arkisessa työssäsi. Näin koulutus hyödyttää välittömästi paitsi sinua myös työnantajaasi.

Aikuisopiskelu

”Ei minulla ole aikaa istua koulutuksissa.”

Koska koulutuksemme tehostavat työskentelyäsi, lupaamme, että meidän koulutuksemme tuovat enemmän aikaa kuin vievät. Meillä opiskelu on suunniteltu alusta loppuun niin, että se sopii kokopäivätyön oheen. Intensiivisten lähipäivien lisäksi opiskelet omaan tahtiisi siellä ja silloin kun sinulle itsellesi sopii. Opintojesi aikana sinua tukevat henkilöstömme ja opiskelijakollegat, joilta myös opit uutta. Meillä saat kaupan päälle erinomaisen yhteishengen, joka kannustaa sinua viemään opintosi maaliin.

”En kyllä aikoinaan viihtynyt koulun penkillä…”

Kouluttajamme ovat työelämän kovimpia tekijöitä. Opiskelijoidemme sanoin kouluttajat ovat ”huippuja” ja ”aivan ihania”, ja juuri he omalla osaamisellaan ja persoonallaan tekevät koulutuksistamme kokemuksia. Toinen vahvuutemme on pedagoginen osaaminen. Olemme aikuisten oppimisen ja aikuiskoulutuksen asiantuntija.

Kouluttajat olivat alan rautaisia ammattilaisia, ja lisäksi muut koulutuksessa opiskelevat jakoivat näkökulmiaan ja kokemuksiaan.
Timo Hätönen, Isännöinnin ammattitutkinto

Asiakkaistamme 98 prosenttia suosittelee meitä. Aikuiset opiskelijamme ovat saaneet opiskelulta enemmän kuin odottivat. Katso opiskelijoidemme kokemuksia.