Kurssit ja tutkinnot

Meillä Markkinointi-instituutissa voit opiskella 

  • Opetushallituksen virallisia ammatillisia tutkintoja 
  • Markkinointi-instituutin omia työelämän arvostamia tutkintoja 
  • Kursseja lukuisista liike-elämän aiheista.

Meillä voit koota tutkinnon kurssi kerrallaan  

Monet kursseistamme ovat osa yhtä tai useampaa tutkintoa, mutta voit opiskella minkä tahansa kurssin myös erikseen. Jos innostut opiskelusta meillä, voit myöhemmin täydentää käymäsi kurssit joustavasti kokonaiseksi tutkinnoksi.

Tarjoamme koulutusta uran jokaiseen vaiheeseen. Markkinointi-instituutin tutkintojen etuna on se, että monissa niistä ei edellytetä aiempaa kokemusta alalta tai alan työpaikkaa. Siksi ne sopivat erinomaisesti työuransa alussa oleville sekä alanvaihtajille.  

Markkinointi-instituutin tutkintoja arvostetaan työelämässä. Monet tutkinnoistamme on perustettu vuosikymmeniä sitten, ja niistä on valmistunut jo tuhansia osaajia. Hyppää koulutuspolulle, joka johtaa sinut näiden osaajien joukkoon. 

Verkkokurssin opiskelu

Verkkokurssin opiskelet vaikka laiturin nokassa  

Tarjoamme myös verkkokursseja, joihin ei sisälly lainkaan lähiopetusta. Verkkokurssin voit opiskella itsenäisesti juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Motivaatiostasi pitää huolen kurssille asetettu aikaraja.  

Me vastaamme koulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja oppimistuloksista. Markkinointi-instituutissa sinä voit keskittyä olennaiseen: uuden oppimiseen.  

Tarjonnassamme on yli 30 tutkintoa ja kursseja yli 100 aiheesta. Löydä itsellesi sopivin koulutushakuamme selaamalla!