Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Kokemuksia Isännöinnin ammattitutkinnosta
 

Timo Hätönen, isännöitsijä IAT, ITS
Kallion Isännöinti Oy ISA

Kattava kokonaisuus isännöitsijän työhön

Isännöitsijän ammatti on valtavan laaja, ja tehtävänkuva laajenee jatkuvasti, mutta Isännöinnin ammattitutkinto on kattava kokonaisuus isännöitsijän tehtävissä aloittavalle. Koin, että koulutuksen aikana käsiteltiin tiiviissä paketissa ne asiat, jotka isännöitsijän työssä ovat keskeisiä.

Koulutus oli viimeisen päälle hyvin suunniteltu ja toteutettu. Opiskelu on todella intensiivistä laajan sisällön vuoksi, mutta Markkinointi-instituutista saamani tuki sekä työnantajan panos auttoivat viemään koulutuksen maaliin.
Kouluttajat olivat alan rautaisia ammattilaisia, ja lisäksi muut koulutuksessa opiskelevat jakoivat näkökulmiaan ja kokemuksiaan.

Itse näyttötutkintoon liittyvän materiaalin koostaminen ja tutkinnon suorittaminen tuntuivat luontevilta. Vaikka kaikille tutkintoon sisältyville harjoitustehtäville ei ehkä löydy oikeaa paikkaa työnantajaorganisaatiosta juuri sillä hetkellä, niin tapa suorittaa tehtävät aikataulussa löytyy kyllä, jos vaan itse haluaa. Soveltamisen taito ja oma-aloitteisuus vievät pitkälle Isännöinnin ammattitutkinnon suorittamisessa.

Koska itselläni on vuosien työkokemus IT-alan tehtävistä, virisi itselleni koulutuksen aikana halu kehittää tietotekniikan ja automatisoinnin hyödyntämistä isännöintialalla. Uskon, että erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja soveltamalla kaikenkokoiset isännöintiyritykset voisivat tehostaa toimintaansa.  

16.9.2014

 

  

Timo Hätönen
 

Isännöinnin ammattitutkinnon opiskelijakokemuksia