Johtamisen tutkinnon opiskelu nosti johtajan vahvuudet esiin

Julkaistu 19.12.2018
Leena-Mari-Tanskanen400x400.png

Viestintäjohtaja Leena-Mari Tanskanen löysi Markkinointi-instituutista paikan pohtia ja jakaa parhaita käytäntöjä eri toimialoilla työskentelevien johtajien kanssa. Hän oli huomannut, että tilaisuuksia tällaiseen tarjoutuu harvoin työn arjessa.

– Koulutuspäivillä ilmapiiri oli hyvin avoin, joten pystyimme vapaasti tuomaan esiin haasteita. Opiskelijat auttoivat toinen toisiaan ja kertoivat kokemuksiaan, Leena-Mari Tanskanen kuvailee johtamisen tutkinnon opiskelua Markkinointi-instituutissa.

Katso video Youtubessa

Tanskanen kokee, että erikoisammattitutkinnon opinnot tarjosivat uusia näkökulmia työhön ja kasvattivat itsetuntoa. Hänelle tärkeintä antia olivat koulutuspäivät, verkostoituminen ja itseluottamuksen saaminen.

– Itseluottamuksen kehittymisellä koulutuksen aikana oli yllättävän suuri painoarvo. Koin todella tärkeänä hyvän palautteen, jonka sain näyttöjeni arvioijilta ja kouluttajilta. He osasivat nostaa vahvuuksiani hyvin esiin.

Leena-Mari Tanskanen suosittelee johtamisen koulutusta niille, jotka kaipaavat uusia näkökulmia myös oman työyhteisönsä ulkopuolelta.

– Tässä koulutuksessa on loistava mahdollisuus saada näkökulmia ja ajatuksia hyvin laajasti.

Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET) on uudistunut.

Tule löytämään omat vahvuutesi – ilmoittaudu mukaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon.


Espoon toteutus    Lue lisää ja ilmoittaudu

Oulun toteutus     Lue lisää ja ilmoittaudu

Jaa sivu