LKV-tutkintoon valmistava koulutus toi varmuutta kokeeseen

Julkaistu 20.1.2015

Anna Iskala, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, MAISK - Malmivaara & Iskala Oy LKV 

Anna Iskalan opiskelijakokemuksia Tehovalmennus LKV-kokeeseen kurssista.

Jos minulta kysyttäisiin, kävisinkö Tehovalmennus LKV-kokeeseen -kurssin uudelleen, vastaus olisi varmasti kyllä. Kiinteistönvälityksen hallitseminen kokonaisuudessaan edellyttää monenlaisen tiedon ja lain osa-alueiden osaamista. Tietopuolista osaamista mitataan LKV-kokeessa, ja kurssi valmisti hyvin kokeeseen.
 

LKV-tutkintoon valmistava kurssi toi varmuutta kokeeseen       

Tehovalmennus LKV-kokeeseen -kurssin tehtävät olivat loistavia. Aitojen tehtävien ansiosta tiesin, mitä kokeessa olisi edessä. Oli myös tärkeää, että tehtävistä sai palautetta. Kysymyksiä sai esittää, ja niihin sai aina vastauksen. Aktiivisuus on vain itsestä kiinni.

Tehtävät olivat loistavia. Aitojen tehtävien ansiosta tiesin, mitä kokeessa olisi edessä.

Itse LKV-koe on hyvin asiapitoinen, ja koulutuksessa käydään järjestelmällisesti läpi tärkeimmät alaan liittyvät lait. Harjoitusten avulla ymmärsin, mistä lakikirja koostuu ja miten sitä käytetään. Lisäksi harjoiteltiin ihan konkreettisesti vastaustekniikkaa ja opiskeltiin keskittymään kokeessa vain siihen mitä kysytään.
Lisäksi kurssi ja sen aikataulu pakottivat hyvällä tavalla varaamaan aikaa kokeeseen valmistautumiseen. 

Kiinteistönvälitysalalla erottaudutaan LKV-pätevyydellä ja KiAT:lla

Hienointa oli se, että LKV-koe meni ensimmäisellä yrittämällä läpi. Kun sain lisätä LKV-nimikkeen käyntikorttiini, tuntui kuin ryhtikin olisi parantunut. Lisäksi samoihin aikoihin sain valmiiksi Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiAT. Koulutus ei ole koskaan huono juttu, vaan se parantaa itsetuntoa ja tuo varmuutta työhön.

Kouluttautuminen on keino erottautua kollegoista ja muista alalla toimivista.

Kiinteistönvälitys on kilpailtu ala, ja kouluttautuminen on keino erottautua kollegoista ja muista alalla toimivista. Itse tulin alalle uutena, ja halusin ehdottomasti hankkia tarvittavan koulutuksen. Toimin kiinteistönvälitysalan yrittäjänä yhtiökumppanini kanssa, ja nyt samojen koulutusten ansiosta olemme tasavertaisia ja uskottavia myös asiakkaiden silmissä. 

Jaa sivu