Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Kokemuksia Luottotutkinnosta
 

Tutkinto syvensi asiantuntemustani

Karo Kaisko, avainasiakaspäällikkö, OK Perintä

OK Perinnästä on osallistunut henkilöstöä jokaiseen Markkinointi-instituutin Luottotutkinto-koulutukseen, ja koulutus on jo lähes vakiintunut osa koulutuskäytäntöämme. Yrityksemme on kasvanut voimakkaasti, ja uusi henkilöstö saa mahdollisuuden osallistua mm. Luottotutkintoon. Tällä kertaa meitä osallistui kuusi: neljä asiakasvastaavaa ja kaksi palvelupäällikköä.

Itse uskon, että koulutusta tarvitaan aina eikä koskaan voi olla täysin oppinut. Esim. perintälainsäädäntö muuttuu jatkuvasti, mutta sen lisäksi työyhteisö ja sen toimintatavat muuttuvat. Muutokset edellyttävät jatkuvaa oppimista.

Odotin syventäväni Luottotutkinnossa asiantuntemustani luotto- ja perintäalasta, ja kouluttautuminen näkyykin nyt työssäni siten, että ammattitaitoni on kehittynyt. Tieto usein lisää myös varmuutta: minä ja muut koulutukseen osallistuneet olemme saaneet työhömme itseluottamusta.

Koulutuksen aikana pystyin itse aikatauluttamaan tehtävien tekemisen ja niihin valmistautumisen omaan kalenteriini sopivaksi. Opiskelumuoto sopi siis minulle loistavasti, kun koulutuspäivien jälkeen pystyin tekemään tehtävät ja tentit etänä.

Koulutukseen kuuluvat harjoitukset olivat oikeita tehtäviä suoraan työelämästä. Myös kouluttajien esimerkit olivat elävästä elämästä eivätkä keksittyjä. Juuri nämä työelämän case-tapaukset olivat erittäin hyödyllisiä, ja mielestäni saimme näistä parhaiten tietoa ja taitoja omaan työhömme.

Luottotutkinnon opiskelijakokemuksia