Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Opiskelu Markkinointi-instituutissa
 

Miksi valitsisit
Markkinointi-instituutin opiskelupaikaksesi?

Koska meillä koulutus liittyy kiinteästi työelämään ja jokaisen kurssin ja tutkinnon tavoitteena on kouluttaa sinut tekemään omaa työtäsi entistä paremmin. Lupaamme sinulle todellista, tunnistettavaa muutosta.

Lue tästä, miten asiakkaamme ovat muuttuneet koulutuksen aikana ja sen jälkeen.

Opiskelu Markkinointi-instituutissa

Intensiivisiä koulutuspäiviä ja innostavia harjoituksia

  • Koulutuspäivissä asiantuntijat kertovat omien kokemustensa kautta opintojesi aiheista. Kouluttajina on työelämän kovimpia tekijöitä, jotka tuovat opiskelijoiden pohdittavaksi haastavia esimerkkejä todellisesta työelämästä.

  • Ohjatun etäopintojakson aikana voit rytmittää opiskelun oman työsi ja elämäntilanteesi mukaan. Et kuitenkaan ole etäopintojakson aikana yksin, sillä kouluttajamme ohjaavat sinua ja antavat henkilökohtaista palautetta harjoituksista verkko-oppimisympäristössä.

  • Verkko-oppimisympäristöstä saat nopeasti käsiisi tietoa, palautat näppärästi tehtävät ja saat tukea kouluttajilta sekä myös muilta koulutukseen osallistuvilta opiskelijoilta. Samalla voit seurata suorituksiasi, arvosanojasi ja lukea palautetta tehtävistäsi.

  • Opiskelijaryhmässä koet jaettua osaamisen riemua. Tapaat ryhmää koulutuspäivillä. Pohditte tehtävien – ja myös oman työnne – haasteita lisäksi verkko-oppimisympäristössä. Ryhmän kanssa yhdessä tekemäsi opintoaktiviteetit laajentavat näkemystäsi työelämän ajankohtaisista haasteista.

Innostavat sisällöt ja käytännön aktiviteetit

Opintojen aikana tehtävät yhteiset aktiviteetit ja harjoitukset on aina suoraan sidottu työelämään. Eikä työelämään yleisellä tasolla – vaan jokaisen opiskelijan omaan työhön.

Teet siis erillisten ”koulutehtävien” sijaan omaa työtäsi edistäviä harjoituksia: valitset itse harjoituksiin sellaiset aiheet ja sisällöt, joiden kanssa työskentelet omassa organisaatiossasi. Näin viet opit ja tulokset suoraan käytäntöön: koulutus hyödyttää sinua ja kehittää työnantajaorganisaatiosi toimintaa välittömästi.

Aikuisopiskelu

Jotta saisit opiskelustasi parhaan hyödyn irti, olemme koonneet sinulle tietopaketin aikuisen oppimisesta. Saat siitä vinkkejä, miten voit ottaa uudesta tiedosta ja osaamisesta enemmän irti.

Aikuisopiskelijan opas (pdf)

Opiskelu Markkinointi-instituutissa