Asiantuntijat kouluttavat

Meillä voit unohtaa fiktiiviset esimerkit ja koulutehtävämäiset läksyt – ammennamme koulutustemme sisällöt oikeasta työelämästä. Kouluttajamme tuovat tuoreet terveiset kentältä. Asiakkaidemme mukaan he tekevät koulutuksistamme elämyksiä, joiden ei haluaisi loppuvan.

Asiantuntijamme bloggaavat

 

Kati Keronen

”Tiedät varmasti hyvin, että nykypäivän markkinointi ja viestintä ovat asioita, joita ei voi tehdä yksin, eikä edes markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten tiiminä. Mukaan tarvitaan ihmisiä organisaation eri osista tuomaan syvempää ymmärrystä liiketoiminnan kannalta tärkeimmistä tavoitteista, asiakkaista – ja myös tuotteista tai palveluista ja niiden luomista merkityksistä asiakkaiden liiketoiminnassa tai arjessa.”

Lue kouluttajamme Kati Kerosen kirjoitus: Näin viestintä ja markkinointi murtavat perinteisen osastoajattelun 

Kati-Keronen.jpg
Kati Keronen, sisältöstrategi, toimitusjohtaja, Valoria Oy. Kouluttajana mm. Tekstisuunnittelijan tutkinnossa.

Johannes Hesso

Tänä päivänä myynti ei ala kylmäsoitolla asiakkaalle vaan digitaalisessa ympäristössä asiakasta auttamalla. "Myönnän, että olen auttamattoman ujo ja jopa pelokas kontaktoimaan niin kutsuttuja kylmäasiakkaita puhelimitse. Olen silti hyvä myymään. Olen myynyt itseäni ja verkostoani yli kymmenen vuotta yrittäjänä", bloggaa fysioterapia- ja personal trainer -yrittäjä Johannes Hesso. Johannes kouluttaa mm. Markkinointi-instituutin uudistuneessa Myynnin koulutusohjelmassa.

Lue koko bloggaus: Digitaalisessa ympäristössä ujokin myyjä pääsee loistamaan

Johannes Hesso, sisältökuva.png
Johannes Hesso, yrittäjä, Innosta Personal Trainer. Kouluttaa asiakkaitamme mm. Myynnin koulutusohjelmassa.

Juuso Manner

Talousjohtajamme Juuso Manner haluaa jakaa osaamistaan myös kouluttajan roolissa ja bloggaamalla talouden aiheista.

”Yritykset ja myös julkiset työnantajat ovat jo pidemmän aikaa linjanneet, että kasvun suurimmaksi pullonkaulaksi uhkaa muodostua osaamisen puute. Työuria ei voida pidentää eikä työllisyysastetta nostaa ilman että nykyisen työvoiman osaamista parannetaan olennaisesti.” Lue Juuson kirjoitus koulutusten verovapaudesta: Koulutusta arvostetaan sittenkin.

Katso myös, miten asiakkaamme arvioi Juuson pitämiä koulutuspäiviä: opiskelijakokemuksia Kirjanpitäjän ja Palkanlaskijan tutkinnoista

Manner-inspiroidu.jpg
Juuso Manner, konsernin talousjohtaja, Markkinointi-instituutti ja Rastor

Asiantuntijamme webinaaripuhujina

 

Laura Lares

Nyt ne todella tulevat ryminällä: chatbotit eli ohjelmoidut keskustelusovellukset. Niitä ottavat parhaillaan käyttöön niin yritykset kuin järjestötkin: asiakaspalveluun, jäsenpalveluun, yritys- ja henkilöbrändien vahvistamiseen, neuvontaan, myyntiin, markkinointiin, videoalustoiksi, kartoituksiin, kyselyihin ja viihdekäyttöön. Tule webinaariin kuulemaan parhaat palat tuoreesta tutkimus- ja kokemustiedosta. Keskusteleva rajapinta on monipuolinen mahdollisuus – varsinkin kun enää ei tarvita erillisiä sovelluksia, kirjautumisia tai kalliita jättiprojekteja. Ollaanko teillä jo valmiina? 

Kouluttajamme Laura Lares jakoi parhaat vinkkinsä webinaarissamme. Voit katsoa webinaarin tallenteen tästä: Chatbotit tulevat – oletko valmis?

Laura-Lares400x400.jpg
Laura Lares, hallitusammattilainen, toimitusjohtaja, Woimistamo