Asiantuntijat kouluttavat

Meillä voit unohtaa fiktiiviset esimerkit ja koulutehtävämäiset läksyt – ammennamme koulutustemme sisällöt oikeasta työelämästä. Kouluttajamme tuovat tuoreet terveiset kentältä. Asiakkaidemme mukaan he tekevät koulutuksistamme elämyksiä, joiden ei haluaisi loppuvan.

Kouluttajamme bloggaavat

”Tiedät varmasti hyvin, että nykypäivän markkinointi ja viestintä ovat asioita, joita ei voi tehdä yksin, eikä edes markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten tiiminä. Mukaan tarvitaan ihmisiä organisaation eri osista tuomaan syvempää ymmärrystä liiketoiminnan kannalta tärkeimmistä tavoitteista, asiakkaista – ja myös tuotteista tai palveluista ja niiden luomista merkityksistä asiakkaiden liiketoiminnassa tai arjessa.”

Lue kouluttajamme Kati Kerosen kirjoitus: Näin viestintä ja markkinointi murtavat perinteisen osastoajattelun 

Kati-Keronen.jpg
Kati Keronen, sisältöstrategi, toimitusjohtaja, Valoria Oy. Kouluttajana mm. Tekstisuunnittelijan tutkinnossa.

Talousjohtajamme Juuso Manner haluaa jakaa osaamistaan myös kouluttajan roolissa ja bloggaamalla talouden aiheista. Lue Juuson kirjoitus koulutusten verovapaudesta: Koulutusta arvostetaan sittenkin.

”Yritykset ja myös julkiset työnantajat ovat jo pidemmän aikaa linjanneet, että kasvun suurimmaksi pullonkaulaksi uhkaa muodostua osaamisen puute. Työuria ei voida pidentää eikä työllisyysastetta nostaa ilman että nykyisen työvoiman osaamista parannetaan olennaisesti.”

Manner-inspiroidu.jpg
Juuso Manner, konsernin talousjohtaja, Markkinointi-instituutti ja Rastor

Kouluttajamme webinaarien asiantuntijoina

Miltä markkinointi näyttää toimitusjohtajan perspektiivistä ja miten markkinoijana siirrät markkinoinnin siilosta liiketoiminnan ytimeen? Kouluttajamme Laura Lares jakaa parhaat vinkkinsä webinaarissamme: Markkinointi, matka siilosta liiketoiminnan ytimeen

Laura-Lares400x400.jpg
Laura Lares, hallitusammattilainen, toimitusjohtaja, Woimistamo