Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Tutkinnot ja kurssit
 

Markkinointi-instituutissa voit opiskella

Tarjolla on yli 30 tutkintoa ja kursseja yli 100 aiheesta!

Valitse kurssikalenterista itseäsi kiinnostava koulutus!

Aikuisopiskelu on joustavaa, sillä voi valita kursseja yksitellen oman osaamisesi päivittämiseen tai täydentämiseen tai rakentaa kursseista omannäköisesi tutkinnon. Kaikki tutkintomme koostuvat kursseista: sinun ei tarvitse sitoutua koko tutkintoon heti vaan voit koota sen kurssi kerrallaan. Kurssitarjottimelta valitset itse sinulle ja organisaatiollesi sopivat sisällöt.

Meillä et opiskele työn ohessa vaan omaa työtäsi tehden. Koulutuksiin sisältyvien harjoitusten aiheet poimit omasta työstäsi. Unohda fiktiiviset esimerkit ja tule etsimään ratkaisuja omiin haasteisiisi!

Kaikilla kursseillamme on kouluttajina itse työelämässä toimivia, alan parhaita asiantuntijoita. He kouluttavat sekä ohjaavat opintojasi myös etäopintovaiheen aikana.

Koulutuksessa opit myös muilta opiskelijoilta! Opiskelijamme eli muut opiskeluryhmässäsi olijat toimivat itse työelämässä. Heiltä kuulet, miten asioita ratkaistaan muissa organisaatioissa ja muilla toimialoilla, ja heidän kanssaan voit pohtia työn haasteita. Saat, jaat ja verkostoidut!

Lue lisää aikuiskoulutuksesta.

Tutkinnot ja kurssit