Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Johtamiskoulutus, esimieskoulutus
 

Johtamis- ja esimieskoulutuksissa on tarjolla neljä eri tutkintoa ja yli kymmenen kurssia.

Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET, soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla jo on käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. Tutkinnossa kehität sekä omaa johtajuuttasi että organisaatiosi ja työyhteisösi johtamista.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto soveltuu tiimin tai osaston esimiehille. Koulutuksessa saat käytännön työkaluja tiimityön johtamiseen sekä mm. uusien työntekijöiden perehdytykseen.

Henkilöstöjohtamisen tutkinto, soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla jo on käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. Tutkinnossa kehität sekä omaa johtajuuttasi että organisaatiosi ja työyhteisösi johtamista.

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD, on suunniteltu markkinoinnin, myynnin tai viestinnän asiantuntijana tai esimiehenä toimiville. Koulutus takaa valmiudet markkinoinnin johtamiseen ja suunnitteluun asiakasstrategian pohjalta.

 

Koulutuksen ansiosta toimin päämäärätietoisemmin ja olen varmempi esimies.
"Nyt osaan keskittyä olennaiseen
sekä henkilöesimiehenä että tulosvastuullisena esimiehenä."
Anna Nurkse, liiketoimintajohtaja,
Sininen Meteoriitti

Mikä esimieskoulutus sopii sinulle?

Oletko juuri aloittanut esimiehenä vai jo esimiestyön haasteissa kieritelty konkari? Tarjolla olevista esimieskoulutuksista löytyy varmasti sinun esimiesrooliisi sopiva koulutus.

Esimieskoulutukset kasvattavat käytännön esimiestaitoja ja ihmisten johtajana vaadittavaa sydäntä! Esimiehen odotetaan olevan sekä bisnestaitoinen, jämäkkä johtaja että tiimiään ymmärtävä ja empaattinen tuki.

Tulokset muuttuvat vain kun tekeminen muuttuu, ja esimiehet ovat olennaisessa roolissa arjen ja käytännön työtapojen muutoksessa.

Esimieskoulutus auttaa kasvamaan alaisten ja johdon arvostamaksi esimieheksi!

 

Talouden koulutuksia esimiehille

Tiimin johtamisen koulutuksia

Esimiehen viestintäkoulutuksia

Oman esimiestyön ja johtajuuden kehittäminen

 

 

  

Esimiesvalmennus yrityksille

Jos olet etsimässä esimieskoulutusta organisaatiosi esimiehille, tutustu alkajaisiksi esimiesvalmennuksiin, joita olemme toteuttaneet asiakasyrityksillemme.

Voimme räätälöidä juuri sellaisen esimieskoulutuksen kuin sinun organisaatiosi tarvitsee kehittyäksenne kohti tavoitteitanne.

Valve-ja-Rejlers-esimiesvalmennus Kahden yrityksen yhteinen esimiesvalmennus

Ihmiset ovat ihmisiä ja esimiestyö esimiestyötä – organisaatiosta riippumatta.
Näin totesivat Rejlersin ja Valveen esimiehet yhteisessä esimiesvalmennuksessa. Yritysten esimiehet opiskelivat samassa ryhmässä Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Johtamiskoulutus osana esimiesten koulutusohjelmaa

"Esimies- ja johtamiskoulutuksissa Markkinointi-instituutin brändiin voi luottaa. Markkinointi-instituutissa on pitkät perinteet ja kokemus alan koulutuksesta."
Tatu Tulokas, henkilöstö- ja talousjohtaja, Diacor

 

Miksi käyttäisit aikaasi esimieskoulutukseen?

Esimiehet ovat valtavan ristipaineen alla, ja toisinaan voi olla vaikea pysähtyä tarkastelemaan omaa työtään: Teetkö oikeita asioita? Oletko hyvä esimies alaisillesi? Toimitko organisaation liiketoimintaa edistävällä tavalla? Innostatko tiimisi mukaan tekemiseen yhteisiä tavoitteita kohti?

Koulutus on monelle esimiehelle vapauttava hengähdystauko esimiestyön arkeen. Koulutuksessa sinulla on lupa pysähtyä pohtimaan omaa esimiesrooliasi osana kokonaisuutta.

Koulutuksessa tapaat muita esimiesasemassa olevia, verkostoidut ja pääset vaihtamaan kokemuksia, huolia ja onnistumisia muiden esimiesten kanssa. Saat uutta teoriatietoa esimiestyön nykyisistä parhaista käytännöistä ja viet ne tehtävien avulla osaksi omaa työtäsi. Palaat työhösi energisempänä, motivoituneempana ja innostavampana esimiehenä!

Kysy lisää johtamisen ja esimiestyön koulutuksista:

Kirsi Hanhisalo
kirsi.hanhisalo@markinst.fi,
p. 050 369 3914
 

Kysy organisaatiollesi räätälöidystä esimiesvalmennuksesta:

Liisa Lyyra
liisa.lyyra@markinst.fi
p. 045 340 9360

 

Johtamiskoulutus, esimieskoulutus