Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Markkinoinnin ja viestinnän koulutukset
 

Mikä markkinointi- tai viestintäkoulutus
sopii sinulle?

Markkinointi-instituutin koulutuksista löytyy sopiva kurssi tai tutkinto niin markkinoinnin tehtävissä aloittaville kuin pitkään viestinnän ja markkinoinnin haasteissa marinoituneille ammattilaisille.

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD, soveltuu pitkään alalla toimineille ja vaativia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä tavoitteleville, joilla on tähtäimessä tuloksellinen markkinointistrategia.

Viestijän koulutusohjelma (ent. Tiedottajan tutkinto, MTi), sopii viestinnän tehtävissä toimiville. Se keskittyy digitaaliseen viestintään ja uudistaa taitosi modernin viestintäympäristön vaatimuksiin.

Tekstisuunnittelijan tutkinto puolestaan valmentaa työelämän tekstien, kirjoittamisen ja kirjallisen markkinointiviestinnän ammattilaiseksi.

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmassa
valitset kolme itsellesi parhaiten soveltuvaa digimarkkinoinnin tai sosiaalisen median kurssia. 

Jos olet vasta aloittanut markkinointitehtävissä tai tavoittelet roolia alalla, suosittelemme sinulle Markkinointiviestinnän koulutusohjelmaa.

 

Markkinoinnin johtamisen tutkinnon, MJD opiskelija Toni Renberg
"Sain koulutuksesta valmiuksia  markkinoinnin ja myynnin prosessien yhtenäistämiseen sekä tulokselliseen johtamiseen."
Toni Renberg, Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD

Jos haluat virallisen todistuksen markkinointi- ja viestintäosaamisestasi, valitse Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Niissä sinulla täytyy jo olla alan työpaikka:

  

Markkinoinnin tutkinnot kestävät 6-18 kuukautta, ja useimmat niistä koostuvat kursseista. Suorita koko tutkinto tai päivitä tietosi valitsemillasi kursseilla.

Digitaalinen markkinointi ja viestintä, some-koulutus, verkkoviestintä

Kirjallinen viestintä ja kirjoittamisen kurssit

Ammatinvaihtajille

Markkinointikoulutukset muiden alojen asiantuntijoille

Jos markkinointi on jo hallussa, mitä sitten? Koulutuksia viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille substanssiosaamisen tueksi

Vuorovaikutuksen kursseja

 


 


 

 

 

 

"Sain kokonaiskuvan hallintaa ja kokonaisuuksien ymmärtämistä."
Sanni Pietiäinen, Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto 

 

 

"Oli hauskaa päästä suoraan koulutusjaksolta tekemään käytännössä asioita."
Pia Jokela, Tiedottajan tutkinto, MTi


                       

 

 

Markkinoinnin ja viestinnän koulutuksilla päivität osaamisesi tähän päivään

Markkinointi muuttuu huimaa vauhtia, kun digitalisaatio vaikuttaa markkinoinnissa ja viestinnässä käytössä oleviin välineisiin. Koulutuksissamme päivität tietosi ajan tasalle ja saat käytännöllisiä vinkkejä työelämässä toimivilta kouluttajilta. Lisäksi verkostoidut ja saat upean kirjon kokemusta muilta opiskelijoilta, jotka toimivat eri aloilla markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä.

Koulutustemme etu on käytännönläheisyys: harjoituksissa et päädy kehittelemään fiktiivisiä sampoomainoksia vaan poimit harjoitusten aiheet aina omasta työstäsi. Näin kehität suoraan omaa työtäsi jo koulutuksen aikana sekä tuot uusia toimintamalleja ja ideoita konkreettisesti työn arkeen. Harjoituksiin saat kommentteja ja kehitysehdotuksia kouluttajilta.

Markkinointi-instituutin markkinoinnin koulutuksilla pitkä historia

Vuonna 2016 poistuivat koulutustarjonnastamme pitkän historian  Kauppateknikon tutkinto sekä Markkinointitutkinto, MKT. Muuttuneet työelämän tarpeet ja markkinoinnin muutokset johtivat siihen, että aikansa hyvin palvelleet tutkinnot antavat nyt tietä uusille koulutuksille.

 

Lisätietoa markkinoinnin ja viestinnän koulutuksista

 


 

Markkinoinnin ja viestinnän koulutukset