Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Webinaari – Kiinteistönvälitysalan tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet
 

​26.4.2017

Webinaarissa Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton KVKL:n toimitusjohtaja, YTM Jukka Malila kertoo mm. kiinteistönvälitysalalla toimimisesta, alan palkkauksesta ja näkymistä tuoreen Kiinteistönvälitysalan Ammattilaiset 2017 -tutkimuksen  valossa.

Esillä webinaarissa mm.:

  • Kiinteistönvälityksen toimintaympäristön muutokset viime aikoina
  • Alan ammattilaisten ja yritysten tilanne tällä hetkellä
  • Kiinteistönvälityksen näkymät ja muutostrendit
  • Miten kiinteistönvälitysalan asiantuntija varautuu tulevaan

Lataa webinaaritallenne tästä.

 

Webinaarin asiantuntijoina  toimivat:

Jukka Malila, YTM,
Kiinteistönvälitysalan keskusliitto

Jukka Malila

Jukka Malila on toiminut Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton toimitusjohtajana Keskusliiton perustamisesta eli vuodesta 2008 saakka. Tätä ennen hän toimi Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton toimitusjohtajana.
Malila on toiminut takavuosina myös mm. Autourheilun Kansallisen Keskusliiton omistaman valtakunnallisen markkinointiyhtiön AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja sekä Suomen Autourheilijoiden Liiton toimitusjohtajana, Teollisuuden Voima Oy:n viestintätoimiston päällikkönä, yhteiskuntasuhteiden senior advisorina sekä kunnanjohtajana.

 

Eeva-Kaarina Aurila Eeva-Kaarina Aurila, kehittämispäällikkö
Markkinointi-instituutti
Eeva-Kaarina on Hankenin KTM, joka toimi useita vuosia kiinteistönvälittäjänä ennen kuin kouluttautui aikuiskouluttajaksi ja näyttötutkintomestariksi. Hän vastaa Markkinointi-instituutissa kiinteistönvälitysalan koulutuksista. Intohimona kiinteistönvälitysalan osaamisen kasvattaminen ja opiskelijoiden innostaminen itsensä kehittämiseen. 
 

Webinaari – Kiinteistönvälitysalan tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet