Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Webinaari – Tulevaisuuden osaamistarpeet henkilöstöjohtamisessa ja HR-ammattilaisen arjessa
 

Tulevaisuudessa HR-ammattilaiset toimivat liiketoiminnan ytimessä proaktiivisesti asiakastarpeet ja niiden muutokset huomioiden. Tämä edellyttää HR-ammattilaiselta uudenlaista ajattelua, dynaamisuutta, innovatiivisuutta, innostusta, yhteistyökykyä sekä aivan uudenlaisia osaamisia.

HR:n rooli tulee muuttumaan mm. ulkoistusten, robottien ja tekoälyn myötä. Mutta jotta kaikki tämä voisi toteutua ja toimia arjessa, täytyy liiketoiminnan ja henkilöstöjohtamisen perustan ja rakenteiden olla kunnossa. Mitä enemmän hyödynnämme teknologiaa, sitä tärkeämmäksi ihmiset ja ihmisten johtaminen tulee.

Kuuntele 28.2.2017 pidetty webinaari henkilöstöjohtamisen ja HR-ammattilaisten tulevaisuuden osaamistarpeista.   

Lataa webinaaritallenne tästä

 

Asiantuntijoina ja keskustelijoina toimivat:

Anne Haggren 

Senior Advisor Anne Haggrén,
Azets People Oy

Anne on pitkän linjan henkilöstöjohtamisen ammattilainen, jolla on näkemystä ja kokemusta kokonaisvaltaisen ja liiketoimintalähtöisen henkilöstöjohtamisen strategisesta kehittämisestä ja käytännön toteuttamisesta erilaisissa organisaatioissa. Anne Haggren oli perustamassa henkilöstöjohtamisen asiantuntijataloa, Virvoa. Tällä hetkellä hän toimii konsulttina erilaisissa henkilöstötoimen hankkeissa.

 

Irmeli KalliosalmiKehittämispäällikkö Irmeli Kalliosalmi, Markkinointi-instituutti

Irmeli vastaa HR-koulutusten kehittämisestä Markkinointi-instituutissa. Hän on luonut HR-ammattilaisten koulutuspolun, johon sisältyy tutkinnot henkilöstöassistenteille, henkilöstöpäälliköille ja henkilöstöjohtajille. Irmeli innostuu henkilöstöjohtamisosaamisesta, joka tukee organisaation liiketoimintaa. Hän rohkaisee HR-asiantuntijoita hankkimaan vahvan HR-osaamisen ja liiketoimintaymmärryksen, jotta HR voi parhaiten tukea organisaation ja yksilöiden menestystä.
 

Webinaari – Tulevaisuuden osaamistarpeet henkilöstöjohtamisessa ja HR-ammattilaisen arjessa