Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Työssäkäyvän aktiivimalli – kilpailuetusi työmarkkinoilla -webinaari
 

​Markkinointi-instituutti haluaa kutsua sinut Työssäkäyvän aktiivimalli – kilpailuetusi työmarkkinoilla -webinaariin

keskiviikkona 28.2.2018  klo 9-10.

​Työntekijällä on nyt suurempi vastuu omasta urastaan kuin koskaan aiemmin.

Samaan aikaan uusien alojen ja ammattien syntyminen kasvattaa vapausasteiden määrää. Työelämässä eletään murrosvaihetta: Toimialat integroituvat toisiinsa ja palvelut digitalisoituvat. Syntyy uusia osaamisaloja ja siten myös uusia osaamisvaateita. Tämän päivän työmarkkinoilla oman osaamisen aktiivinen laajentaminen on selkeä kilpailuetu.

Suomalaisen työelämän haasteet liittyvät pieneen kotimarkkinaan, työssäkäyvän väestön suhteellisen pieneen osuuteen, elinikäisen osaamisen kehittämisen edistämiseen ja työmarkkinoiden kykyyn innovoida uutta bisnestä.

Webinaarissa pureudutaan näihin suomalaisen työelämän haasteisiin peilaamalla niitä työelämämme murrokseen ja työntekijään, joka on itse vastuussa oman työmarkkinakelpoisuutensa ylläpitämisestä.

Toni Berkowits

     Toni Berkowits,
     toimitusjohtaja,
     Markkinointi-instituutti

Webinaari on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin tästä


Webinaarin asiantuntijana toimii Markkinointi-instituutin toimitusjohtaja
Toni Berkowits

Toni Berkowits näkee jokaisen yrityksen liiketoiminnan ytimessä asiakkaan odotusten täyttämisen ilman ylilaatua. Käytännössä yritysten kilpailuedut syntyvät ihmisten vuorovaikutustaidoista, tilannetajusta ja aktiivisuudesta. Jos tämän lisäksi yritys omistaa markkinoiden johtavan palvelukonseptin tai tuotteen, voidaan puhua toimialan tähtioppilaasta. Berkowits on toiminut suomalaisissa ja kansainvälisissä palveluyhtiöissä johtajana, kehittäjänä ja konsulttina tehtäväalueinaan B2B-myynti, markkinointi ja liiketoiminnan kehittäminen.


 

Työssäkäyvän aktiivimalli – kilpailuetusi työmarkkinoilla -webinaari