Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Yritysvalmennuksella tuloksellinen työyhteisö
 

Yritysvalmennus on paljon enemmän kuin henkilöstön osaamisen kehittämistä. Se on keino muuttaa toimintaa ja luoda menestystä.

Tiedätkö, missä yrityksesi on kolmen vuoden kuluttua?

Liiketoiminta on jatkuvassa muutoksessa, kun toimintaympäristö, alan toimintatavat ja prosessit kehittyvät. Miten johdat tätä muutosta?
Miten siedät epävarmuutta ja parannat kilpailukykyä?
Miten vastaat asiakkaidesi odotuksiin?

Miten nykytekemisen on muututtava, jotta saatte halutut tulokset aikaan?

Ei ole realistista odottaa merkittävästi parempia tuloksia, jos jokapäiväinen työn tekeminen ei muutu. Henkilöstön osaamisen ja muutoksen ammattilaisena Markkinointi-instituutti tukee valmennuksellisin keinoin viemään muutoksen läpi sinun organisaatiossasi. Tulos paranee ja asiakkaat sekä henkilöstö ovat entistä sitoutuneempia yhteiseen visioon.

Kutsu asiakkuuspäällikkömme käymään! He löytävät kanssasi keinot vauhdittaa oman organisaatiosi menestystä.    

 

Toimitusjohtaja Toni Berkowits: Tuloksellinen työyhteisö on menestyy ja toimii.

Yritykset hakevat tuloksia koulutuskumppaninsa kanssa. Markkinointi-instituutin roolina on yhdessä yritysjohdon kanssa aikaansaada tunnistettava muutos ja aikaansaada kasvua. Otamme asiakkaan asiakkaan mukaan valmennustilanteeseen. Yritysten valmennustarpeet liittyvät vahvasti esimiestyöhön ja myynnin kasvattamiseen. Miten palvellaan uudella tavalla laadukkaasti asiakkaita. Kilpailuetuina asiakkaan asiakas, valtakunnallisuus ja pitkä kokemus. Yritysvalmennuksella saat keinoja toimivan ja tehokkaan työyhteisön rakentamiseen.
      


"Yritykset hakevat tuloksia koulutuskumppaninsa kanssa.
Valmennustarpeet liittyvät vahvasti esimiestyöhön ja myynnin kasvattamiseen. Markkinointi-instituutin roolina on yhdessä yritysjohdon kanssa toteuttaa tunnistettava muutos ja aikaansaada kasvua."
Toni Berkowits

  [Alt-Text]

Lue tuoreita näkökulmia liiketoiminnan kehittämiseen:             

Haluatko jatkossa saada Markkinointi-instituutin uutiskirjeen? Liittymällä tilaajaksi saat tuoreimmat tiedot ajankohtaisista koulutuksista, kampanjoista ja työelämän kiinnostavista ilmiöistä.


 

Tuoreita näkökulmia
liiketoiminnan kehittämiseen

Muutoksen ammattilaiset
-blogissamme.
 

 

 


Seuraa meitä Twitterissä  Suraa meitä Facebookissa  Seuraa meitä LinkedInissä    Seuraa meitä YouTubessa
Yritysvalmennuksella tuloksellinen työyhteisö