Rekrytointi ja muutostilanteet

Rekrytointiin tähtäävät koulutuksemme ovat yrityksenne tukena silloin kun etsitte uutta osaavaa henkilöstöä tai pohditte keinoja, joiden avulla pitää kiinni organisaation tärkeimmistä työntekijöistä. Markkinointi-instituutin rekrytointiin tähtäävien koulutusten avulla voitte myös tukea irtisanottua henkilöstöä työllistymään uudelleen.

Markkinointi-instituutin rekrykoulutukset toteutetaan yhdessä paikallisten ELY-keskusten kanssa. Rekrykoulutukset ovat tuettuja koulutuksia, joihin yritys voi saada merkittävää rahallista tukea. Ole yhteydessä, niin kerromme enemmän!

Rekrytointiin tähtäävissä koulutuksissamme voitte 

  • uudistaa nykyisen henkilöstönne osaamista vastaamaan muuttuvien tai kokonaan uusien työtehtävien vaatimuksia
  • tarjota henkilöstöllenne tukea muutostilanteissa
  • auttaa irtisanomisuhan alla olevia työntekijöitänne työllistymään uudelleen
  • löytää uusia työntekijöitä yleisestä työvoimakoulutuksesta
  • valmentaa uutta henkilöstöä organisaationne tarpeisiin räätälöimässämme koulutuksessa.

RekryKoulutus on yritykselle turvallinen väylä rekrytoida

RekryKoulutuksen avulla voitte löytää ja kouluttaa uutta työvoimaa. Koulutuksessa osallistujille tarjotaan juuri sellaista ammatillista osaamista, jota organisaatiossanne tarvitaan. Yhteistyön tavoitteena on työllistyminen, mutta se ei sitouta teitä rekrytoimaan osallistujia. 

RekryKoulutus voidaan toteuttaa yhteistyössä usean organisaation kanssa tai räätälöitynä juuri teidän tarpeisiinne. Työnantajayritys ja työ- ja elinkeinohallinto rahoittavat koulutuksen yhdessä. Työnantajan osuus on 30 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta.

RekryKoulutus koostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä Markkinointi-instituutissa ja työssäoppimisesta organisaatiossanne. 

yritysvalmennus-neuvottelu1.jpg

TäsmäKoulutuksella yritys välttää henkilöstövähennykset

Täsmäkouluttamalla henkilöstöänne voitte välttää henkilöstövähennykset esimerkiksi YT-neuvotteluissa. TäsmäKoulutus auttaa teitä pitämään kiinni organisaationne tärkeimmästä voimavarasta, osaavasta henkilöstöstä. Kouluttamalla työntekijöitänne pystytte pitämään kiinni nykyisen henkilöstönne hiljaisesta tiedosta ja saatte samalla uutta osaamista.

TäsmäKoulutuksen rahoittavat työnantajayritys sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 30–50 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Työnantajan maksuosuuteen vaikuttaa yrityksen koko ja liikevaihto tai tase.

TäsmäKoulutus räätälöidään organisaationne tarpeisiin sopivaksi. Se sisältää koulutuspäiviä Markkinointi-instituutissa, työssäoppimista ja työharjoittelua. 

MuutosKoulutus tukee irtisanottua tai lomautettua henkilöstöä

MuutosKoulutuksen avulla autatte tuotannollisista tai taloudellisista syistä irtisanottua tai lomautettua henkilöstöänne työllistymään uudelleen. 

MuutosKoulutuksen rahoittavat työnantajayritys sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 20 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta.