Tukena yrityksen muutostilanteissa – rekrytointiin tähtäävät koulutuksemme

Rekrytointiin tähtäävät koulutuksemme ovat yrityksenne tukena silloin kun etsitte uutta osaavaa henkilöstöä. Markkinointi-instituutin rekrytointiin tähtäävien koulutusten avulla voitte myös tukea irtisanottua henkilöstöä työllistymään uudelleen.

Markkinointi-instituutin rekrykoulutukset toteutetaan yhdessä paikallisten ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa. Rekrykoulutukset ovat tuettuja koulutuksia, joihin yritys voi saada merkittävää rahallista tukea. Ole yhteydessä, niin kerromme enemmän!

RekryKoulutus on yritykselle turvallinen väylä rekrytoida

RekryKoulutuksen avulla voitte löytää ja kouluttaa uutta työvoimaa. Koulutuksessa osallistujille tarjotaan juuri sellaista ammatillista osaamista, jota organisaatiossanne tarvitaan. Yhteistyön tavoitteena on työllistyminen.

RekryKoulutus voidaan toteuttaa yhteistyössä usean organisaation kanssa tai räätälöitynä juuri teidän tarpeisiinne. Työnantajayritys ja työ- ja elinkeinohallinto rahoittavat koulutuksen yhdessä. Työnantajan osuus on 30 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta.

RekryKoulutus koostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä Markkinointi-instituutissa ja työssäoppimisesta organisaatiossanne. 

Uudenmaan ELY-keskuksen toiminta-alueella RekryKoulutus voidaan järjestää F.E.C-koulutuksena.

yritysvalmennus-neuvottelu1.jpg

TäsmäKoulutuksella yritys välttää henkilöstövähennykset

TäsmäKoulutus auttaa teitä pitämään kiinni organisaationne tärkeimmästä voimavarasta, osaavasta henkilöstöstä. Kouluttamalla työntekijöitänne pystytte pitämään kiinni nykyisen henkilöstönne hiljaisesta tiedosta ja saatte samalla uutta osaamista.

TäsmäKoulutuksen rahoittavat työnantajayritys sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 30–50 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Työnantajan maksuosuuteen vaikuttaa yrityksen koko.

TäsmäKoulutus räätälöidään organisaationne tarpeisiin sopivaksi, ja se sisältää koulutuspäiviä Markkinointi-instituutissa.

MuutosKoulutus tukee irtisanottua tai lomautettua henkilöstöä

MuutosKoulutuksen avulla autatte tuotannollisista tai taloudellisista syistä irtisanottua tai lomautettua henkilöstöänne työllistymään uudelleen. 

MuutosKoulutuksen rahoittavat työnantajayritys sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 20 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta.

Muutosturva auttaa irtisanottua tai lomautettua työllistymään

Työnantajan tulee tietyissä tilanteissa kustantaa tuotannollisen tai taloudellisen syyn perusteella irtisanotulle henkilölle työllistymistä edistävää valmennusta tai koulutusta. Tarjoamalla Markkinointi-instituutin työllistymistä edistävää valmennusta tai koulutusta yrityksenne helpottaa ja nopeuttaa irtisanotun tai lomautetun henkilön pääsyä uuteen työhön.

Räätälöimme yrityksellenne sopivan palvelupaketin, joka voi sisältää esim. urakeskusteluja, yhteistyökumppaniemme työpsykologien palveluita, työllistämistä edistävää valmennusta ja rekrytointiin tähtäävää koulutusta.

Onko yrityksessänne tarvetta rekrytointiin tai henkilöstön muutosturvaan?

Kysy meiltä vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä